fbpx

Újabb partnerek

0

A Földművelésügyi Minisztérium újabb hat szakmai szervezettel és tudományos műhellyel kötött stratégiai partnerségi és együttműködési megállapodást, melyeket Bitay Márton állami földekért felelős államtitkár adott át az érintettek részére.

 Az államtitkár beszédében kifejtette, hogy ezek a szervezetek, intézmények hosszú idők óta áldozatos munkát végeznek, időt és energiát nem kímélve munkálkodnak hazánk vadászati és erdészeti tevékenységének megőrzésén, fejlesztésén és továbbörökítésén. A továbbiakban közös feladatunk, hogy hangsúlyozzuk és megvalósítsuk az erdő- és vadgazdálkodás összhangját, a megújítható természeti erőforrásainkkal való fenntartható gazdálkodást – tette hozzá Bitay Márton. Az államtitkár kiemelte a készülő új vadgazdálkodási törvényt, és hangsúlyozta, hogy a jogszabály-alkotás folyamatában a tárca kiemelten számít véleményükre.

 A minisztérium stratégiai partnerségi és együttműködési megállapodást kötött a Vadászati Kulturális Egyesülettel, a Magyar Vadászíjász Egyesülettel, a Magyar Vadgazdálkodók Egyesületével, a Magyar Országos Vadászkutyás Kulturális Egyesülettel, a Nyugat-magyarországi Egyetem Faanyagtudományi és Művészeti Karával, valamint Erdőmérnöki Karával.

Forrás: FM Sajtóiroda

Megosztás

A szerzőről

Reagálj

*