fbpx

Egyszerűsödtek a pályázati feltételek

0

Módosította az ÉSZAKERDŐ Zrt. a „Kisvasúttal hegyen-völgyön” fotópályázat kiírását. A pályázat benyújtásának határideje: 2015. november 30.

A fotópályázat témája és az értékelés szempontjai: Az elkészített fotó kapcsolódjon az ÉSZAKERDŐ Zrt. által üzemeltetett Lillafüredi Állami Erdei Vasúthoz (LÁEV), vagy a Pálházi Állami Erdei Vasúthoz (PÁEV). A fotó a kisvasutat kellemes hangulattal és művészien ábrázolja, utazásra hívogató módon mutassa be.

A pályázat feltételei:

A pályázaton bármely magyar állampolgár részt vehet.

A pályázatra egy fő maximum 10 db, vízjel nélküli fotóval pályázhat.

A fotók felbontása érje el minimum az 1920×1080 pixelt.

A pályázó a pályázatának benyújtásával egy időben automatikusan lemond a fotókkal kapcsolatos szerzői jogairól, és hozzájárul ahhoz, hogy a képeket az ÉSZAKERDŐ Zrt. szabadon felhasználja kisvasútjainak népszerűsítéséhez.

A pályázat benyújtásának módja: a fotókat a kovacs.linda@eszakerdo.hu e-mail címre szükséges megküldeni. Az e-mail tartalmazza a pályázó nevét, és elérhetőségét.

Az első helyezett nyereményei:

1 éves kisvasúti szabadjegy a LÁEV és a PÁEV menetrend szerinti járataira, 2 fő részére 2 éjszaka eltöltése (ellátás nélkül) az ÉSZAKERDŐ Zrt. bármely választott szálláshelyén, 2 fő részére ÉSZAKERDŐ Zrt. ajándékcsomag

A második helyezett nyereményei:

1 éves kisvasúti szabadjegy a LÁEV és a PÁEV menetrend szerinti járataira, 1 fő részére ÉSZAKERDŐ Zrt. ajándékcsomag

A harmadik helyezett nyereményei:

ÉSZAKERDŐ Zrt. ajándékcsomag

További információ: www.eszakerdo.hu

Megosztás

A szerzőről

Reagálj

*