fbpx

BOR-ZOO-NGÓ

0

Rendhagyó éjszakai szakvezetés várja a vállalkozó kedvű látogatókat 2015. október 31-én, szombaton sötétedés után a Budakeszi Vadasparkban.

Az éjszakai szakvezetések már régóta nagy sikernek örvendenek, hiszen záróra után, az éj leplébe burkolódzó vadaspark felfedezése, az itt élő állatok titkos életébe való betekintés már önmagában is rendkívüli izgalmakat rejt magában. A távolban „lebegő” és világító szempárok még a legfelkészültebbeket is kellemes borzongással tölti el.

Erre az érzésre teszünk rá még egy lapáttal október 31-én, amikor szokásos éjszakai szakvezetésünket további érdekes programokkal kiegészítve, a Halloween jegyében gondoljuk újra. Ezen az éjjelen a látogatókat a park állatain kívül boszorkányok, szellemek és más mesebeli hősök várják és kalauzolják körbe a vadasparkban.

A programok 18:00-kor kezdődnek, gyülekező a Budakeszi Vadaspark főbejáratánál lesz (elemlámpát mindenki hozzon magával). Kapuzárás 22:00-kor.

PROGRAMOK:

18:00 kapunyitás

19:00 szakvezetés nagyvadak és kisragadozók, éjszakai állathangok

(interaktív előadás a színpadon)

20:00 szakvezetés nagyvadak és kisragadozók, éjszakai állathangok

(interaktív előadás a színpadon)

21:00 szakvezetés nagyvad és kisragadozók

18.00 – 22.00 A Bejárattal szemközti padoknál agancsok, szarvak, valamint „Tapizoo” és „Illatláda” – az „éjszakai” érzékek teszteléséhez.

Jegyárak: kicsiknek (2-13,99 évig) 650,-Ft, míg nagyoknak (14 éves kor felett) 1300,-Ft.

Jelmezben érkező látogatóknak 50% kedvezmény jár a belépőből!

A programra nem szükséges előzetesen bejelentkezni.

Megosztás

A szerzőről

Reagálj

*