fbpx

A Szombathelyi Erdészeti Zrt. Fotópályázata

0

A Szombathelyi Erdészeti Zrt. “Erdőképek” címmel fotópályázatot hirdet amatőr fotósok részére.

A fotópályázat célja, a Szombathelyi Erdészeti Zrt. kezelésében lévő Vas megyei állami erdők, az erdő növény- és állatvilágának, az erdő életének, továbbá a Társaságunk közjóléti létesítményeiben zajló élet fényképekkel történő bemutatása. A beküldött fotókból Társaságunk decemberben kiállítást rendez Központunk tárlattermében.

Részvételi feltételek:

A pályázat nyitott, hivatásos fotósok kivételével foglalkozástól, életkortól és lakóhelytől függetlenül bárki pályázhat, 2015-ben készült képekkel.

Egy pályázó 5 db hagyományos vagy digitális technikával készített fotóval pályázhat, de Társaságunk címére csak digitális JPG formátumban kérjük elküldeni a képeket.

A Szombathelyi Erdészeti Zrt. fenntartja a jogot, hogy a kiállítás megfelelő propagálása céljából a képeket az alkotók nevének feltüntetésével szabadon felhasználhassa (CD, sajtó, TV, weboldal).

A Szombathelyi Erdészeti Zrt. a zsűrizett, díjazott, illetve kiállításra érdemesnek tartott képeket fel kívánja használni kiadványokban, sajtóban, tájékoztató táblákon és előadásokban, ezért a pályázóktól kéri a mellékelt nyilatkozat kitöltését.

A pályázónak teljes körű szerzői és személyiségi jogokkal kell rendelkeznie a beadott pályaművek fölött. A Szombathelyi Erdészeti Zrt. nem vállal felelősséget az ezek hiányából eredő jogvitákban.

A képek beküldése:

A képeket (a hosszabbik oldal 3500 pixel méretben, legfeljebb 5 MB nagyságban, 300 dpi felbontásra méretezve) a nevezési lappal együtt CD-n vagy DVD-n kérjük eljuttatni Társaságunk címére.

A képfájlokat a következő séma szerint kell elnevezni: „vezetéknév.keresztnév.sorszám.jpg”

A beküldés akkor érvényes, ha az e-mailben megadják a pályázó nevét, lakcímét, e-mail címét és telefonszámát, az egyes képek címét, valamint a kitöltött, aláírt nyilatkozatot csatolják. Az egyes fényképekhez meg kell adni továbbá a készítés helyszínét (legalább néhány kilométeres pontossággal), idejét (hónap pontossággal) és a körülmények rövid leírását, melyek a kiállításra kerülő képek mellett ezek olvashatók lesznek. (beküldési cím: vargap@szherdeszet.hu)

Beküldési cím:

Saághy István Erdészeti Információs Központ, 9700 Szombathely, Saághy István u. 15.

A képekről a Társaság dolgozóiból és szakértőből álló zsűri dönt. 

Díjazás:

I.helyezett 50.000 Ft; II. helyezett 35.000 Ft; III. helyezett 25.000 Ft.

Zsűrizés: 2015. november 19 – 20.

Eredményhirdetés: decemberben, az Országos Erdészeti Egyesület Szombathelyi Helyi Csoportja éves záró rendezvényén.

Az eredményeket az értékelést követően a http://www.szherdeszet.hu/ weblapon is közzétesszük, illetve a nyerteseket a megadott e-mail címen értesítjük. A Szombathelyi Erdészeti Zrt. fenntartja a jogot, hogy a pályázati felhívást bármikor indoklás nélkül visszavonja.

A pályázati felhívás és a nevezési lap az erdőgazdaság honlapján elérhető.

Forrás: Szombathelyi Erdészeti Zrt.

Megosztás

A szerzőről

Reagálj

*