fbpx

Vadgazdálkodási konferencia a FeHoVa-n

0

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara, az Országos Magyar Vadászkamara és az Országos Magyar Vadászati Védegylet a XXIV. Fegyver, horgászat, vadászat nemzetközi kiállítás (FeHoVa) keretében a „Vadgazdálkodás időszerű kérdései” címmel konferenciát rendez, amelyre minden érdeklődőt szívesen várnak.

Az eseményt Győrffy Balázs (Nemzeti Agrárgazdasági Kamara elnöke), Jakab István (Országgyűlés alelnöke, a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetségének elnöke), Bitay Márton Örs (Földművelésügyi Minisztérium állami földekért felelős államtitkára) és Jámbor László (Országos Magyar Vadászkamara elnöke) nyitja meg.

A konferencián a résztvevők előadást hallhatnak a vadászati törvény végrehajtásáról (egyebek mellett a tájegységi vadgazdálkodásról, a vadkár megelőzéséről és a tájegységi fővadászokról); a nagyvadállomány utóbbi évtizedekben bekövetkezett növekedéséről és a következetes szabályozás fontosságáról; a nagyvad városi megjelenésének hátteréről és a probléma kezelésének lehetőségeiről, illetve Békés megye apróvad-gazdálkodásának helyzetéről és fejlesztéséről.

A konferencia helyszíne: HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont (1101 Budapest, Albertirsai út 10.), 25-ös pavilon

Időpontja: 2017. február 9. (csütörtök), 13:30-16:40

Forrás: forestpress.hu

Megosztás

A szerzőről

Reagálj

*