fbpx

Március 21.: Az Erdők Nemzetközi Napja

0

Az Egyesült Nemzetek Közgyűlése 2012-ben hirdette meg március 21-ére az Erdők Világnapja (IDF) megünneplését és felhívta a figyelmet, hogy mennyire fontosak az erdők, legyenek azok bármilyen típusúak. Az Erdők Világnapján minden országot arra ösztönöznek, hogy tegyenek helyi, nemzeti és nemzetközi erőfeszítéseket, szervezzenek programokat az erdőkért és a fákért, például indítsanak faültetési kampányokat. A évente az Erdők Nemzetközi Napjának témáját az Erdők Partnerségi Együttműködése választja ki. 2017-ben a téma az erdők és energia.

Hogyan tegyék emlékezetessé ezt a napot?

Nézzék meg és osszák meg az Erdők Nemzetközi Napja videóját!

Szervezzen valamit vagy csatlakozzon valamilyen ünnepi eseményhez erdőkkel kapcsolatban,  faültetéssel, erdőtelepítéssel, szimpóziumok, művészeti kiállítások szervezésével, illetve fotópályázatok kiírásával!

Ne felejtsék el, hogy írják meg az IDF@fao.org címre mindezt, és küldjék el nekünk a képeket, így mi is hozzájárulhatunk azzal, hogy egy galériát hozunk létre a világban zajlott eseményekről.

Menjenek ki a környékbeli erdőkbe, és vegyenek részt  #LoveForests videó kampányban!

Osszák meg a 13 nyelven rendelkezésre álló logót, bannert és a plakátokat!

Csatlakozzanak a közösségi média segítségével a beszélgetésekhez #IntForestDay: adjanak át néhány idei kulcsfontosságú üzenetet, vagy egy fotót a kedvenc erdőről, és osszák meg azokat barátaikkal!

Forrás: forestpress.hu

Megosztás

A szerzőről

Reagálj

*