fbpx

Nemesnádudvari Vadgasztronómiai és Borfesztivál

0

Június 3-án, a nemesnádudvari Máriavölgye pincesoron újfent megrendezik a Nemesnádudvari Vadgasztronómiai és Borfesztivált.

Hét ország, tizennégy magyar ajkú vadásztársasága készíti a vadételeket, a medvekolbászos töltöttkáposztától az olaszos szarvaspacalig. A főzést 14 pincében kísérhetik figyelemmel az érdeklődők, mindenütt meg is kóstolhatják a vadászétkeket. Azok mellé tizennégyszer három fajta nemesnádudvari érmes bort kóstolhatnak meg.

A hivatalos program 9.30 órakor indul. 10 órakor kezdődik Szent Hubertus mise a pincesoron dr. Mészáros István titeli prépost celebrálásában, őzbakkal a ravatalon, vadászkürtös kísérettel.

10 órától indul a főzés, 13 órától a borkostolás és az ismerkedés a vadásztársaságokkal, valamint az ételek kóstolása.

Mindemellett lovas fogatos pincefalu látogatással, gyermek vadász játszóházzal és Szarvas Pongrác természetfestő kiállításával várják a szervezők az érdeklődőket.

Jegyek a következő telefonszámon rendelhetők: +36-30/998-2638, illetve a helyszínen vásárolhatnak az információs pincében. A részvétel egész napos étel- és italfogyasztást jelent. A jegy mellé egy emblémás poharat és egy kézműves, egyedi emblémás tányért adnak ajándékba a szervezők.

Megosztás

A szerzőről

Reagálj

*