fbpx

Életem vadja – NYEREMÉNYJÁTÉK

0

A Magyar VADÁSZLAP és Schneider János asztalosmester közös játékot hirdet a VADÁSZLAP facebookos követői részére. A megmérettetés nyereménye egy öt részből álló trófeaalátét szett, amelyben a magyar ötös minden tagja számára található egy-egy szépen megmunkált alátét (a bejegyzésnél található kép illusztráció), amelynek értéke körülbelül 100 ezer forint.

Milyen fotóval lehet nevezni?

A felvétel lehet terítékfotó, illetőleg egy „egyszerű” fotó a már kikészített trófeáról, a lényeg, hogy a pályázó eddigi vadászéletének azt a vadját ábrázolja, amelyre a legbüszkébb. A gombnyársas bakoktól kezdve egészen a nagy bikákig sokféle témával lehet pályázni, fontos azonba, hogy a felvételen szereplő vad Magyarországon vadászható legyen, így nem áll módunkban például afrikai vadat bemutató fotókat közzétenni. Szerkesztőségünk fenntartja a jogot arra is, hogy a vadászetikai normáknak nem megfelelő pályázatokat elutasítsa (például: bal oldalán fekvő vad, túl véres felvétel, katonai „vadászöltözet”, stb.).

Mennyi fotóval lehet pályázni?

Egy személy egyetlen felvétellel nevezhet.

Hova küldje a fotókat?

E-mailen a jatek@vadaszlap.hu címre. Írják meg továbbá a levélben nevüket és postacímüket. A Facebookon üzenetben küldött és az oldalunkra feltöltött képeket nem tudjuk felhasználni.

Meddig várjuk a fotókat?

Rendhagyó módon a beérkezett felvételeket egyszerre töltjük majd fel (nem érkezési sorrendben) a Facebookra, egy külön albumba. A nevezési határidő augusztus 6., éjfél.

Mikor kezdődik a verseny és miként zajlik a lebonyolítás?

A beérkezett felvételeket augusztus 7-én töltjük fel a Facebook oldalunkon egy albumba. Itt szavazatnak majd, ahol szavazatnak a fotóra adott like számít. Az augusztus 31 déli 12 óráig legtöbb likeot kapó fotó beküldője lesz a nyertes.

Egy kalappal, hajrá!

Megosztás

A szerzőről

Reagálj

*