fbpx

Győr-Moson-Sopron Megyei Vadásznapi Kupa

0

A Kisalföldi Erdőgazdaság Zrt. szeptember 09-én (szombaton) rendezi meg az Országos Magyar Vadászkamara Győr-Moson-Sopron megyei Területi Szervezete, valamint az Országos Magyar Vadászati Védegylet Győr-Moson-Sopron megyei tagszervezeteivel közösen a „2017. évi Győr-Moson-Sopron Megyei Vadásznapi Kupa” gyorsított korongvadász versenyt.

A verseny célja: A Győr-Moson-Sopron megyei vadászati és erdészeti kapcsolatok, a vadászati kultúra, a sportkapcsolatok ápolása, továbbá a versenysport népszerűsítése és versenyzési lehetőség biztosítása.

A verseny rendezője: Kisalföldi Erdőgazdaság Zrt.

A verseny fővédnöke: Dr Jámbor László elnök

A verseny szervezőbizottságának elnöke:

Orbán Tibor vezérigazgató

A verseny lebonyolítója: Kisalföldi Erdőgazdaság Zrt.

A verseny időpontja: 2017. szeptember. 9.-én, 10.00-13.00 óra

között folyamatosan

A verseny helye: Göbös-major, KAEG lőtér

Versenyszámok: 25 korong gyorsított korongvadászat

A verseny résztvevői: Indulhat minden olyan természetes személy, aki a magyar fegyverhasználati előírásoknak megfelel, és igazoltan vadászjeggyel rendelkezik vagy a KAEG Zrt, a TAEG Zrt. erdészeti részvénytársaságok alkalmazottja illetve nyugdíjasa, vagy a Soproni Egyetem illetve a Roth Gyula Erdészeti Szakközépiskola nappali tagozatos tanulója korábbi, vagy jelenlegi tanára, alkalmazottja, továbbá a KAEG Zrt. által meghívott vendégek.

Szabályok: A fegyver és lőszerhasználat a mindenkori érvényben lévő magyar szabályozásnak megfelelően, ill. a versenysorozat kiírásának megfelelően. Minden versenyző, kísérő, néző köteles a lőtér szabályzatait betartani. A versenyen használható max. 12/76-os kaliberű sörétes fegyver, max. 28 g sörét súlyú, 2,5 m-nél nem nagyobb söréttel töltött gyári sport lőszer.

A verseny értékelése: Az általános sportlövészeti szabályok szerint történik. Találategyenlőség esetében a későbbi korong hibázás eredménye dönti el a helyezéseket. Teljes (25/25) korongtalálat esetében megosztott helyezés.

A verseny díjazása: GyMS Megyei Vadász: I., II., III., hely serleg és érem

GyMS Megyei Versenyző, Vendég: I., II., III., hely serleg és érem

Nevezés: A nevezési határidő: 2017. szeptember 8. (péntek) 16:00 óra

E-mail-ben: magyalosi.loter@kaeg.hu vagy sms-ben: +36-20-244-7498, illetve szabad rotte hely esetében a helyszínen 10.00 óráig.

Nevezési díj: 3.000,- Ft. / rotte.

További információk a 2017. évi GyMS Megyei Vadásznap rendezvényeivel kapcsolatban:

www.omvkgyor.t-online.hu oldalon.

Forrás: KAEG Zrt.

Megosztás

A szerzőről

Reagálj

*