fbpx

Virtuális állatpark

0

Mostantól a googlemaps segítségével bárki tehet egy virtuális sétát a Körös-Maros Nemzeti Park Igazgatóság Körösvölgyi Látogatóközpont és Állatparkjában. S ha megjön a kedve, természetesen személyesen is szívesen látjuk vendégeink között!
Igazgatóságunk 2014-ben nyitotta meg a szarvasi Anna-ligetben a Körösvölgyi Állatparkot, melyben több mint ötven, a Kárpát-medencében honos állatfaj egyedeit mutatjuk be. A park népszerűsége folyamatosan növekszik, egyre többen látogatnak el hozzánk. Olyan ritka állatfajokat is láthatnak itt, mint a jávorszarvas, vagy az európai bölény. Hétezer literes akváriumrendszerünk szintén sokak figyelmét felkelti.

Aki még nem látogatott el hozzánk, annak kedvcsinálóként figyelmébe ajánljuk a googlemaps alkalmazást, melynek segítségével 3D-ben tehet egy sétát az állatpark lakói között. Bízunk benne, hogy a szép környezet, az esztétikus kialakítás és természetesen a felvételeken felbukkanó kedves állatok látványa sokakat arra ösztönöz majd, hogy családjukkal, barátaikkal ellátogassanak hozzánk.

Mintakép

Felhívjuk figyelmüket, hogy a Körösvölgyi Állatpark idén a szokásosnál tovább, egészen november 5-ig tart nyitva. Az utolsó napon „Szunnyad a park” elnevezésű szezonzáró rendezvényre várjuk a látogatókat. Közösen készítünk majd töklámpásokat és madáretetőket, lesz vezetett állatparki túra és meglepetés programokat is tartogatunk vendégeinknek.

Kellemes nézelődést az alábbi linkek megtekintéséhez!

https://goo.gl/4v5kxD

https://goo.gl/XgPZq4

https://goo.gl/2W3SUC

https://goo.gl/znSYVA

https://goo.gl/qDfvQp

https://goo.gl/pbfnR7

https://goo.gl/6yYVYh

https://goo.gl/FR4cgh

https://goo.gl/nXWR3T

https://goo.gl/9WGUXq

További információ:

Körösvölgyi Látogatóközpont és Állatpark

5540 Szarvas, Anna-liget 1.

GPS koordináták: 46º 51’29.39” É 20º 31’ 31.57” K

Telefon: +36 30 475 1789

E-mail: korosvolgy@kmnp.hu

Forrás: KMNP

Megosztás

A szerzőről

Reagálj

*