fbpx

A Mikulás idén is ellátogat a Budakeszi Vadasparkba

0

December 6-án, egy remélhetőleg hóval borított szerdán, a Budakeszi Vadaspark lesz a Mikulás földkörüli útjának következő állomása. A híres gyerekdalnak megfelelően hóból lesz a subája, jégből lesz a cipője, lengeni fog a szakálla, és szánnal érkezik majd Budakeszire, hogy egy egész délelőttön keresztül pakolja ki zsákjából a sok minden jót. A Mikulás várva várt látogatása idején ráadásul a 14 éven aluli gyermekek ingyenesen léphetnek be a vadasparkba!

A Budakeszi Vadaspark munkatársai idén is igazi ünnepi hangulatot varázsolnak a Magyarországon őshonos és a Kárpát-medencébe betelepült állatokat bemutató vadasparkba: a Mikulás hó esetén szánon, máskülönben lovas kocsin érkezik a főbejárat elé, hogy vadasparki sétája során mindenkit megajándékozzon. A Mikulás szorgos segítői pedig nemcsak az elegendő mennyiségű meglepetésről, de arról is gondoskodnak majd, hogy miután a Mikulás lepattant a járműről, bárki felülhessen rá és mehessen vele egy kört.

A Mikulás-napon ráadásul a Budakeszi Vadaspark védjegyének számító kisállat tréningek és látványetetések sem maradnak el: aznap a farkasok és medvék „étkezési szokásába” pillanthatnak bele az érdeklődők, továbbá mosómedve tréning is gazdagítja a programkínálatot.

A Mikulás-nap részletes programja:

10:00  Készülődés a Mikulás érkezésére a színpadon

10:00  Mosómedve tréning

11:00  Megérkezik a Mikulás!

11:00  Medve látványetetés

11:30  Közös séta a Mikulással a vadasparkban

12:00  Farkas látványetetés

Forrás: Jaloveczky Viktória

Megosztás

A szerzőről

Reagálj

*