fbpx

Vadászkutya kiállítás az Országos Vadásznapon – FELHÍVÁS

0

A szeptember 8-án, Putnok városában, az Országos Vadásznapon vadászkutya kiállítást szervez a Magyar Ebtenyésztők Országos Egyesülete. A program pontban délben kezdődik!

A kiállításra nevezhető fajták: tacskók, vérebek, vizslák, kopók, agarak, szetterek, terrierek, retrieverek, kajtatóebek. Díjazzuk minden fajtánál, nevezési osztályonként a legszebb kutyát, majd közülük kerül kiválasztásra a vadásznap legszebb kutyája.

A kiállításon lehetőség nyílik a fajtatiszta, de törzskönyvvel nem rendelkező vadászkutyák nevezésére is „hobbi” kategóriában, továbbá gyermek-kutya pár kategóriában is lehet indulni (1. korcsoport 9 éves korig, 2. korcsoport 9-18 év)

Nevezési információk

Regisztráció: 10.00 órától

Nevezési díj: 4000 Ft/nevezés

A nevezési díjat postai csekken a MEOE Miskolci Önálló Jogú Szervezet részére, 3532 Miskolc Győri kapu 117. sz. alá kérjük küldeni. A közleményben tüntessék fel a tulajdonos nevét és azt, hogy „Putnok”.

A következő osztályokba lehet nevezni: Kölyök (3-9 hónapos kor között), Fiatal (9-15 hónapos kor között), Nyílt (15 hónapos kortól), Veterán (8 éves kor felett), (A korhatár megállapításánál a bírálat napja az irányadó!) Hobbi kategóriába nevezést a jelentkezési lapon külön kérjük feltüntetni.

A helyszínen lehetőség lesz a BIS programon belül gyermek-kutya pár versenyen indulni.

A kutyák által okozott minden néven nevezendő kárért a tulajdonos felel!

Nevezési díjat nem áll módunkban visszafizetni.

A nevezéshez kérjük a lap alján lévő nevezési lapot kitöltve, aláírva elküldeni, a kutya származási lapja mindkét oldalának fénymásolatát, és a nevezési díj befizetéséről szóló igazolást.

Nevezési határidő: 2018. szeptember 05.

Nevezéseket postai úton vagy e-mailben fogadunk: 3532 Miskolc, Győri kapu 117. meoemiskolc@upcmail.hu

További információ: +36-46/401-949

A kiállításra az oltási könyvet, törzskönyves kutyák esetében a törzskönyvet feltétlenül hozzák magukkal!

nevezesi_lap

Megosztás

A szerzőről

Reagálj

*