fbpx

Vahúr Shop – vadászkutyás nyereményjáték

0

A Magyar VADÁSZLAP negyedik alkalommal hirdet nyereményjátékot vadászkutyás olvasói részére, amelyben ezúttal az új internetes, vadászkutyás webáruházban, a Vahúr Shopban találtunk partnerre.

Milyen felvételeket várunk?

Olyan fényképeket, amelyeken a pályázó vadászkutyája szerepel. Nem kell profi felvételnek lennie, „megelégszünk” a telefonos képekkel is, ám egy személy egy fotóval pályázhat, amelynek köteles címet adni.

Hova kell a fotókat küldeni?

A felvételeket e-mailben a jatek@vadaszlap.hu, illetőleg Facebookon (https://www.facebook.com/vadaszlap) üzenetben várjuk. A VADÁSZLAP üzenőfalára, vagy hozzászólásban érkezett képeket nem tudjuk elfogadni.

Mi a játék menete?

A megmérettetésre nevezni 2018. október 17. és 31. között lehet. Ezen időintervallum letelte után a VADÁSZLAP munkatársai a beérkezett fotókat felöltik a Facebook oldal „Vahúr Shop – magyar vadászkutyák” című mappájába. A 2018. november 14. déli 12.00 óráig három legtöbb likeot kapott felvétel beküldői lesznek a megmérettetés díjazottjai, akiknek személyét a VADÁSZLAP Facebook oldalán tesszük közzé.

Nyereményük:

Három darab, nyolcezer forint értékű ajándékcsomag a Vahúr Shop felajánlásával.

1.díjcsomag: 1 VAHÚR Választható színű és mintájú húzózsinóros hátizsák, 1 választható színű és mintájú férfi vagy női póló, 1 választható ragasztós autómatrica

  1. díjcsomag: 1 VAHÚR Választható színű és mintájú húzózsinóros hátizsák, 1 választható színű és mintájú férfi vagy női póló, 1 választható ragasztós autómatrica
  2. díjcsomag: 1 db SportDog fényvisszaverő, láthatósági nyakörv, 1 0,5 kg-os SportDog vászon kutyakiképző dummy, 1 SportDog golyótlan sárga síp

Fontos tudnivalók:

– A játékra egy személy csak egy fotóval pályázhat.

– Szerkesztőségünk fenntartja a jogot, hogy minőségi, illetőleg vadászetikai elvárásoknak meg nem felelő fotókat kizárja a pályázatból.

ؘ– A nyeremény nem becserélhető, készpénzre nem váltható.

– A promóció független a Facebooktól, amely a promóciót nem támogatja, nem hagyja jóvá, ezért az nem kapcsolódik a Facebookhoz. Ebből kifolyólag a résztvevők semmilyen igénnyel nem fordulhatnak a közösségi oldal üzemeltetőjéhez.

Megosztás

A szerzőről

Reagálj

*