fbpx

Változik a szalonka monitoring

0

2019-ben is tovább folytatódik az Országos Erdei Szalonka Monitoring Program, ám jelentős változtatások lesznek a program feladataival kapcsolatban. A jövőben a monitoringozás alkalmával, csak szárnymintát kell szárított állapotban beküldeni, valamint a testméret felvételeket el kell végezni. Az OMVK Baranya Megyei Szervezetének közleménye.

Azok a vadászatra jogosultak, akik a programba való bekapcsolódást hivatalosan, korábban rendezték (Kamara-Kormányhivatal) azaz, velünk is szerződésben állnak, a mellékletek szerinti formában tájékoztatjuk.

Azon vadászatra jogosultak, akiknek a jövőben szándékukban áll a programba bekapcsolódni, kérjük keressenek bennünket (elérhetőség: Lantos Judit +36-72/332-354).

A Szalonka Monitoringgal kapcsolatos minden egyéb friss információt, valamint a frissített dokumentumokat (megfigyelési és mintagyűjtési adatlap, eljárásrend) mellékeljük.

A monitoring díja továbbra is 20 000 forint + ÁFA = 25 400 forint.

A befizetés lehetőségei:

Online átutalással bankon keresztül az alábbi számlaszámra

Országos Magyar Vadászati Védegylet- 11705008-20468583

(Megjegyzésben kérjük feltüntetni a vadászatra jogosult nevét, székhelyét)

Postai úton, csekken történő befizetéssel. (Sárgacsekk- átvehető az OMVK Baranya Megyei Területi Szervezetének irodájában)

A befizetést az első megfigyelési jegyzőkönyv behozatalával, igazolniuk kell.

Továbbá minden egyéb információ megtalálható az OMVV honlapján (www.vadaszativedegylet.hu)

A 2019 évre vonatkozó eljárásrend itt (kattintson a részletekért!) a megfigyelési jegyzőkönyv itt (kattintson a részletekért!) valamint az elejtési jegyzőkönyv ide kattintva elérhető illetve letölthető.

Forrás: erdo-mezo.hu / OMVK

Megosztás

A szerzőről

Reagálj

*