fbpx

Közös élménynapokat indít a Budakeszi Vadaspark és a Csodák Palotája

0

A Budakeszi Vadaspark és a Csodák Palotája közös programsorozatot indít az iskolások részére. Az „Élményteli osztálykirándulások” néven futó együttműködés kedvező áron nyújt lehetőséget a diákcsoportoknak, hogy felfedezzék mindkét élménykomplexumot. A Budakeszi Vadaspark célkitűzéseihez illeszkedő kezdeményezés jól kiegészíti a környezeti nevelés és a játszva tanítás szellemiségében indított eddigi szolgáltatásokat.

A „Testközelben a természettel” csomagot igénybe vevő csoportok kedvezményes áron látogathatnak el a komplex szolgáltatáscsomagot kínáló Budakeszi Vadasparkba, ahol látványetetéseken, tréningeken vehetnek részt, megcsodálhatják a több mint 50 őshonos állatfajt, és végigmehetnek az interaktív tanösvényeken is. Mindemellett a csomag részét képezi a „Barangolás a Csodák Palotájában” tematikus program is, aminek keretein belül lehetőségük nyílik az állatvilág ihlette kémiai és fizikai kísérletekből álló laborfoglalkozásra, és ehhez kapcsolódóan megismerhetnek 250 különleges játékos eszközt is.

A kombinált jegyeket a Csodák Palotájában lehet megvásárolni, és kétféle belépőtípus közül választhatnak a csoportok: az egyik 4 200 forint/fő áron érhető el, a másik pedig 5 200 forint/fő áron, ami egy meleg ebédet tartalmaz. A közös jegyek továbbá azért is előnyösek a csoportok számára, mert mindkettő feljogosít a Budakeszi Vadaspark területén található Dinó Park látogatására is, ahol egy több millió éve eltűnt világot szemlélhet meg minden kalandor.

Forrás: Budakeszi Vadaspark

Megosztás

A szerzőről

Reagálj

*