fbpx

Hangtompító biciklipumpából – videóval

0

A rendőrség büntetőeljárást folytat egy miskolci férfival szemben, aki engedély nélkül több fegyvert is tartott az otthonában. A nyomozók megtalálták a gyanúsított bűntársát is, akitől az korábban vette az egyik puskát.

Lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság K. János 51 éves és M Ferenc 56 éves helyi lakosokkal szemben. A nyomozás adatai szerint a fiatalabb gyanúsított több fegyvert és lőszert is tartott miskolci ingatlanában.

A Miskolci Rendőrkapitányság a beszerzett bűnügyi adatok alapján a férfi elfogásához kérte a Terrorelhárítási Központ műveleti egységének támogatását. Az akciót 2014. november 12-én hajtották végre a rendőrök Miskolc, bábonyibérci városrészében. A közös rajtaütés eredményeként a házkutatás során öt különféle puskát, valamint lőszereket foglalt le a rendőrség. Az egyik légfegyverre például kerékpárpumpából készített hangtompító volt szerelve. A lefoglalt puskákat a rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja, hogy azok közül melyek minősülnek lőfegyvernek.

A nyomozás eredményeként a rendőrök még aznap azonosították, elfogták és a Miskolci Rendőrkapitányságra előállították M. Ferenc 56 éves helyi lakost is, aki korábban egy lakásból ellopta, majd értékesítette a fegyvert K. Jánosnak.

 

A további képeket és a videót itt találják!

3_353

1_501

Megosztás

A szerzőről

Reagálj

*