fbpx

AGROmashEXPO 2015: Rekordok – minden szinten

0

Minden idők legsikeresebb AGROmashEXPO-ja ért véget szombaton. A január 28. és 31. között nyitva tartó kiállítást a tavalyinál is több, csaknem 42 ezer látogató kereste fel.

A 33. AGROmashEXPO, valamint a vele egy időben rendezett AgrárgépShow, Magyar Kert és Szőlészet Pincészet szakkiállításra majd’ 300 kiállító hozta el termékeit, szolgáltatásait. A 36 ezer négyzetméteren (gyakorlatilag a HUNGEXPO tejes területén) megvalósult kiállításon és vásáron számos üzlet köttetett, a kiállítóktól érkezett előzetes adatok szerint több milliárd forintos nagyságrendben.

Az agrárszakma csúcsrendezvényén ismét jelen voltak a piacvezető márkák és kisebb vállalkozások, speciális szolgáltatásokat nyújtó cégek. A forgalmazók mellett a hazai gépgyártók szövetségének (MEGOSZ) tagjai nagyszabású bemutató keretében vonultatták fel a magyarországi gépgyártás újdonságait. A MEGFOSZ (Mezőgazdasági Eszköz- és Gépforgalmazók Országos Szövetsége) tulajdonában lévő AgrárgépShow keretein belül pedig megjelent a hazai gépforgalmazók színe-java.
Tovább erősödött a kiállítás regionális jellege: a tavalyinál is több látogató érkezett a határon túlról.
A nyitónapon osztották ki a Nemzetközi Termékfejlesztési és Hazai Termékfejlesztési Díjpályázat díjait. A beérkezett 41 pályázatból az idén 14 termék nyert díjat.

Az idei kiállítás különleges színfoltja volt, hogy az érdeklődők működés közben próbálhatták ki a világ egyik legjobb mezőgazdasági járművét. A Lamborghini traktort több mint hétszázan tesztelték.
A HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont következő programja február 12-15. között a FeHoVa és a Budapest Boat Show kiállítás lesz.

em_agromash_0_22

erdo_agromash_2_3

Forrás: erdo-mezo.hu

Megosztás

A szerzőről

Reagálj

*