fbpx

Éjszakai kalandtúrák a Budakeszi Vadasparkban

0

Voltál már éjszaka igazi vadak között? Amikor a sötétség szinte átölel, és szó szerint az orrod hegyéig sem látsz? Az égre emelve a tekinteted a csillagok és a Hold fényében bízol, de egy jókora felhő keresztülhúzza a számításaid…

Az éjszakai kalandtúrák során a látogatók szakvezető kíséretében bepillantást nyerhetnek a Budakeszi Vadaspark záróra utáni életébe. A nálunk lakó állatok némelyike éjszakai életmódot folytat, így mikor a nap lenyugszik, ők akkor kezdik – vagy épp folytatják – a szokásos napi rutint: esznek, isznak, játszanak, rohangálnak, fára másznak, vadásznak, vagy éppen aktív társadalmi életet élnek. Az éjszakát a máskor nem hallható zajok, neszezések, kaparások, horkantások, huhogások és szárnysuhogások teszik még vérfagyasztóbbá.

Bárki részt vehet a Budakeszi Vadaspark éjszakai túráin, aki nem fél a sötétben, és szereti az extrém kalandokat. A hátizsákban feltétlenül legyen valamilyen világító eszköz (elem-, és/vagy fejlámpa, fénykard, befőttes üvegbe zárt varázsportól fluoreszkáló erdei tündér – őt a túra végén kötelező szabadon engedni!), de a forró teával töltött termosz, meleg öltözet és a bátor hozzáállás se maradjon otthon!

Időpontok: 2015. március 6., 13., 20., 27. és április 3., 10., 17., 24.

Gyülekező a főbejáratnál: márciusban 19:00 órakor, áprilisban 20:00 órakor

Éjszakai kalandtúra plakát

Forrás: Budakeszi Vadaspark

Megosztás

A szerzőről

Reagálj

*