fbpx

Szakma Kiváló Tanulója Verseny Eredménye

0

Pénteken véget ért a Szakma Kiváló Tanulója Verseny, amelyet idén az ásotthalmi Bedő Albert Erdészeti Szakképző Iskola és Kollégium területén rendeztek meg. A megmérettetésen a helyiek két csapata mellett Szőcsénypusztáról szintén két gárda, míg Hajdúböszörményből és Mátrafüredről egy-egy négy fős válogatott vett részt. Az első két helyen a bedősök végeztek, a dobogó alsó fokára Szőcsénypuszta egyik csapata állhatott fel.

Csapatverseny:
I. helyezett: Ásotthalom I
II. helyezett: Ásotthalom II
III. helyezett: Szőcsénypuszta II.
IV. helyezett: Szőcsénypuszta I.
V. helyezett: Mátrafüred
VI. helyezett: Hajdúböszörmény

Egyéni verseny:
I. helyezett: Vincze Attila (Ásotthalom)
II. helyezett: Kuris Gábor (Ásotthalom)
III. helyezett: Bárkényi Zsolt (Ásotthalom)
IV. helyezett: Semsi Martin (Ásotthalom)

A döntés 1. helyezettje Balogh József (Szőcsénypuszta) lett, a tisztítás versenyszámban holtversenyben Bárkányi Zsolt (Ásotthalom) és Vasas László (Ásotthalom) győzött. A motorfűrész-szerelés és lánckímélő darabolás versenyszámban szintén ketten végeztek az élen: Kuris Gábor (Ásotthalom) és Vasas László (Ásotthalom).

A Növényfelismerésből az 1. helyezett Vincze Attila (Ásotthalom), vadfelismerésből szintén 2 tanuló zárt az élen; Vincze Attila (Ásotthalom) és Bárkányi Zsolt (Ásotthalom).

Vállalkozási ismeretekből 3-as holtverseny alakult ki az első helyen; Gortva Dániel (Ásotthalom), Bárkányi Zsolt (Ásotthalom) és Vörös Dávid (Ásotthalom). Az írásbeli első helyezés Bárkányi Zsolté (Ásotthalom) lett, míg a szóbelinél Vincze Attiláé (Ásotthalom)

Az elméleti versenyben a 3. helyen végzett Gortva Dániel, a 2. helyezett Vincze Attila, míg az elméleti verseny győztese, Kuris Gábor lett. A gyakorlati verseny 3. helyezettje, Vasas László, a 2. helyezett Kuris Gábor, a legjobb gyakorlati versenyző pedig Vincze Attila.

A 1. helyezett tanuló felkészítő tanára Kelemen Antal
A 2. helyezett tanuló felkészítő tanára, Szűcs Attila
A 3. helyezett tanuló felkészítő tanára, Rácz Albertné

A VADÁSZLAP szerkesztősége ezúton is gratulál a versenyzőnek és a felkészítő tanáraiknak!

Forrás: erdo-mezo.hu

Megosztás

A szerzőről

Reagálj

*