fbpx

Élményhajózás Gemencen

0

A természet későnyári csodáját tekinthetik meg mindazok, akik a 2015. augusztus 20-án kezdődő hosszú hétvégén részt vesznek a Gemenc Zrt. dunai sétahajózásainak egyikén. A közel egyórás vízi kirándulás alatt szakvezető mutatja be a természet különleges értékeit. Az érdeklődők megcsodálhatják a különleges madárvilágot és kis szerencsével még szomját oltó gímszarvast vagy vaddisznót is megfigyelhetnek.

2015. augusztus 20-án kisvasúttal egybekötött élményhajózás várja a kíváncsi turistákat. A sétahajók a Gemenc – Dunapart kikötőből indulnak és csak Gemenc északi kapujából, a Keselyűsi Fogadóépülettől kisvasúttal közelíthetők meg.

Névtelen

Helyszín: Gemenci Erdei Vasút – Keselyűsi Fogadóépület: GPS: 46.328691,18.851394

2015. augusztus 23-án Baján a Gemenc Vándorponttól, a IV. Károly rakpartról indul az erdőgazdaság sétahajója élményteli dunai kirándulásra.

Névtelen2

Az ünnepi hosszú hétvégén a Gemenc Zrt. Ökoturisztikai Központjának „Gemenc kincsei” című interaktív kiállítása, a „Méhészeti Gyűjtemény” (Nagyrezét), a Halászati Kiállítás” (Lassi), Molnárka tanösvény, valamint a Gemenci Erdei Vasút menetrend szerinti járatai is várják a kirándulókat.

Forrás: GEMENC Zrt.

Megosztás

A szerzőről

Reagálj

*