fbpx

Hétvégi programajánló

0

A hétvége folyamán az ország több részén tartanak vadásznapokat, amelyeken nem csak a vadászok, de a nem vadász látogatók is számos érdekes programmal találkozhatnak.

Regionális vadásznap és favágóverseny plakat2015

Bükkzsérc, Agit-tető ad otthont 2015. augusztus 29-én (szombaton) a Regionális vadásznapnak és favágóversenynek. A számos program mellett, favágó és rönkhúzó versenyt, trófea és terepjáró bemutatót tekinthetnek meg a kilátogatók.

Győr-Moson-Sopron megyei vadásznap

Göbös-MajoFB_IMG_1438408094202r (Vitnyéd és Csapod között) kerül megrendezésre 2015. augusztus 29-én (szombaton) a Győr-Moson-Sopron megyei vadásznap. A megnyitót és az új vadászok fogadalomtételét követően számos program szolgálja a nagyérdemű szórakozását. A Lővér kürt együttes műsorától, Gasztonyi Dániel solymász és Mikola Géza vadászkutya bemutatóján át a főzőversenyig minden megtalálható lesz, mi szemnek, szájnak és fülnek egyaránt kedves.

XI. Magyar-Szlovák Vadásznap

nagyborzsonyi_vadasznapIdén tizenegyedik alkalommal kerül megrendezésre Nagybörzsöny (Pest megye) központjában a Magyar-Szlovák vadásznap. Számos szakmai program, bemutatók, trófea és képzőművészeti kiállítás várja a látogatókat. A főzőcsapatok versenyén pedig nem csak a szem, de a gyomor is jóllakhat.

Zala megyei vadásznap

Sohollár ad otthont a Zalaerdő Zrt.-vel közös szervezésben a Zala megyei vadásznapnak 2015. augusztus Vadaszati_evadnyito_201529-én (szombaton). A „zalai vadászati évadnyitó” számos programmal várja a kilátogatókat. A vadászkutya szépségverseny, agárfuttatás és íjászbemutató mellett, a színpadon folyamatosan zenés produkciókkal lépnek fel különböző együttesek. Ezzel egy időben a Zalai Vadászalkotók kiállítását és a „Mesél az erdő” – gyermekrajz pályázat képeit tekintheti meg a vásározó publikum.

A szervezők mindenkit szeretettel várnak az eseményekre!

   Forrás: OMVK

Megosztás

A szerzőről

Reagálj

*