fbpx

Antli István kapta meg a Gyulaj Zrt.-ért aranygyűrűt

0

December 22-én, a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. évzáró ünnepségén, a vezérigazgatói évértékelő után adták át a „Gyulaj Zrt.-ért” aranygyűrűt. Ebben az évben az elismerő kitüntetést Antli István termelési és kereskedelmi vezérigazgató-helyettes vehette át Gőbölös Péter vezérigazgatótól.

Az első munkahelyeként majdnem 20 éve a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt.-nél és jogelődjénél dolgozó Antli István korábbi munkaköreiben és a jelenlegi termelési és kereskedelmi vezérigazgatói feladatait ellátva jelentősen hozzájárult a Zrt. sikeres és elismert, fahasználattal, fakereskedelemmel és a közvetlen termeléssel összefüggő céljainak megvalósításához.

Antli István a középiskolai tanulmányait a Roth Gyula Erdészeti és Faipari Szakközépiskolában végezte, majd okleveles erdőmérnöki diplomát szerzett az Erdészeti és Faipari Egyetemen, Sopronban. Az erdőmérnöki diploma megszerzését követően a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Rt.-nél kezdte meg szakmai pályafutását 1997. április elsején. A gyakornoki időszak után erdőművelési műszaki vezetőként dolgozott két erdészetnél, majd kontrolling vezetői munkakörbe került a Társaság Központjában. Két év elteltével fahasználati és fakereskedelmi ágazatvezetőként, majd az ágazatvezetést megtartva főmérnökként dolgozott tovább. Posztgraduális képzés keretében a Nyugat-Magyarországi Egyetemen mérnök-közgazdászként végzet, szintén Sopronban. 2010-ben termelési és kereskedelmi vezérigazgató-helyettesi kinevezést kapott, amely munkakörben dolgozik jelenleg is.

Antli István egy olyan meghatározó munkatárs, aki a Részvénytársaság faanyag kereskedelmével, valamint a termelés irányításával, személyiségével elismerést vívott ki a kollégák között, valamint az erdészeti portfólióban egyaránt. Munkája a hosszú távú stabilitást, megbízhatóságot jelenti mind szakmai, mind pedig emberi téren a Zrt. életében. Fotóművészként jelentős szerepet tölt be az erdészeti és vadászati kultúra népszerűsítésében, melyet “Nimród díj” és “A vadászati kultúráért” díj is méltán fémjelez.

Forrás: Gyulaj Zrt. / Gutheil Magdolna

Megosztás

A szerzőről

Reagálj

*