fbpx

Vigyen haza egy Härkila vadászkést! – NYEREMÉNYJÁTÉK!

0

A Magyar VADÁSZLAP ismételten nyereményjátékra hívja követőit, ezúttal a Härkilával közösen! Novemberi nyereményjátékunkban egy 55 ezer forint értékű vadászkés talál majd gazdára! Mindezért csak egyetlen kérdésre kell, egyetlen szóval válaszolni:

Hogy hívják a Härkila saját, nagyon tartós vízlepergetésű anyagát, amelyet gyakran használnak a ruhák szegélyénél?

A kérdésre a VADÁSZLAP YouTube csatornáján látható videóban is megtalálható a válasz!

Miként lehet részt venni a játékban?

A játék a Facebookon, azon belül is lapunk oldalán (facebook.com/vadaszlap) zajlik november 14, déli 12 óráig. A kérdést tartalmazó bejegyzés (amely idővonalunk tetején található) alá várjuk a helyes megfejtéseket. A helyesen válaszolók között sorsoljuk ki a Härkila Dee vadászkést.

Mit lehet tudni a nyereményről?

A Dee egy sokoldalú eszköz 9 centiméteres, fix pengével. Rozsdamentes acélpengével a tökéletes balanszért a tartósság, erősség és élesség között. A nyél 12 centi hosszú és tartós Pakkawoodból készült.

Fontos tudnivalók:

ؘ– A játéknak nem feltétele a szóban forgó bejegyzés megosztása, de megköszönjük, ha segítitek munkánkat egy tetszikeléssel és egy megosztással.

– A nyeremény nem becserélhető, készpénzre nem váltható.

– A játékban csak tizennyolcadik életévüket betöltött, magyarországi lakhellyel rendelkező, magyar állampolgárok vehetnek részt.

– A nyereményt november 14-én, délután sorsoljuk ki, a nyertes nevét Facebook oldalunkon közöljük.

– A promóció független a Facebooktól, amely a promóciót nem támogatja, nem hagyja jóvá, ezért az nem kapcsolódik a Facebookhoz. Ebből kifolyólag a résztvevők semmilyen igénnyel nem fordulhatnak a közösségi oldal üzemeltetőjéhez.

Megosztás

A szerzőről

Reagálj

*