fbpx

Medve tartotta életben az eltűnt kisfiút

0

Egy barátságos medvével töltötte az időt az a 3 éves amerikai kisfiú, aki három napig volt elveszve egy észak-karolinai erdőben. Legalábbis ezt mondta az előző héten a dédnagymamája házától eltűnt kisgyerek a szüleinek, valamint a rendőrségnek – jelentette a helyi sajtó.

Casey Lynn Hathawayt január 24-én találták meg. Az alig több mint 11 kilós kisfiú után több százan kutattak, köztük önkéntesek és profi mentőalakulatok, egy majdnem 500 hektáros területen. A gyerek két éjszakát töltött el az erdőben, ahol többször is fagypont alá süllyedt a hőmérséklet.

A nehéz terepen zajló keresésben részt vettek az FBI és az NCIS egységei, sőt, még az amerikai tengerészgyalogság is besegített. A kutatásban helikoptereket, drónokat és kutyás keresőegységeket is bevetettek. Közben búvárok a környéken lévő tavakat kutatták át.

A kisgyerek január 22-én tűnt el, amikor dédnagymamája házánál játszott, két rokonával. Amikor a többi gyerek visszament a házba, Casey nem tartott velük. A család majdnem egy órán át kereste a ház körüli erdőben, mielőtt riasztották a hatóságokat.

Megtalálása után a gyerek nagynénje, Breanna Hathaway a Facebook-oldalán közzétett posztban azt írta, hogy azt mondta, hogy egy medvével „lógott” két napig. Isten egy barátot küldött neki, hogy biztonságban legyen. Vannak csodák.

A helyi seriff, Chip Hughes a WCTI12 televíziónak nyilatkozva azt megerősítette. Közlése szerint a gyerek „tényleg azt mondta, hogy volt egy barátja az erdőben, egy medve, ami mellett volt”.

Azt nem lehet tudni, hogy a medve valódi volt-e, vagy csak a kisfiú képzelte oda magának. Az észak-karolinai erdőkben mindenesetre sok fekete medve él, és akár találkozhatott is eggyel.

Forrás: 24.hu

Megosztás

A szerzőről

Reagálj

*