fbpx

Vár a természet!

0

Új, saját fejlesztésű anyagból készült termékekkel bővült a Fjällräven legújabb kollekciója. Az extrém körülményeket is jól bíró, víz- és kopásálló Bergshellt 31 százalékban újrahasznosított alapanyagból állítják elő. Az ebből készült hátizsákok tartósak és praktikus kialakításuknak köszönhetően sokoldalúan használhatók. A 38 literes Bergtagen a rövid, de intenzív túrákra ideális, az új Ulvö táskák pedig kényelmes mindennapi darabok. A Fjällräven új kollekciójának bevételeiből a természet megóvását is támogatja az Arctic Fox Initiative program keretében.

A Fjällräven 31 százalékban újrahasznosított műanyagból készült új anyaga, a Bergshell könnyedén birkózik meg a zord időjárással. Ebből készülnek a legújabb Bergtagen és Ulvö táskák is, amelyeket a funkcionalitást szem előtt tartva, saját tapasztalatokra és a vásárlói visszajelzésekre építve alkottak meg. A Bergtagen 38 egy ideális hátizsák magashegyi túrákhoz, amelyben praktikusan helyezhetjük el a legszükségesebb felszereléseket. A terméket Åke Nordin, a Fjällräven alapítójának első saját hátizsákja ihlette, az ő terveire épül a Bergtagen mai formája is. Kialakítása a fából készült vázzal, övvel és a mászó felszerelés rögzítésére alkalmas kiegészítőkkel járul hozzá a csúcstámadások sikeréhez.

A Keb 52 és 72 túrazsákok a tavaszi kirándulások hasznos kellékei, a nagyméretű táskákban akár az egész család holmija elfér. A hátizsákok a késői sítúrákon is jó szolgálatot tesznek, hiszen kialakításuknak köszönhetően a léceket is felcsatolhatjuk rájuk, a cipzárakat pedig kesztyűben is könnyen használhatjuk. A Keb zsákok sokoldalúságát a biztonságos acél kampókkal felerősíthető kiegészítők egész sora biztosítja.

Az Ulvö táskák a rövidebb kiruccanások praktikus kiegészítői. Éppen elég hely van bennük, hogy a városból kimozdulva a természetbe is magunkkal vihessük a legszükségesebb kiegészítőket. Az Ulvö 23 kényelmes táska azoknak, akik nagyobb csomagok nélkül szeretnének utazni, az Ulvö Rolltop 23 segítségével a laptopunkat is bárhová magunkkal vihetjük akár esős időben is, az Ulvö Hip Pack övtáskák pedig sokoldalúan használhatók a hétköznapokban.

kanken_art

A Kånken Art hátizsákok a Fjällräven ikonikus termékeit hozzák el egy megújult színvilágban. A letisztult vonalvezetésű, praktikus táskák mintázatát két svéd művész, Cecilia Heikkilat és Erik Olovsson tervezte az önkifejezés szabadsága és a természet szeretete jegyében. Az új minták a környezet törékeny szépségének és a klasszikus svéd formavilágnak színes egységét mutatják be.  Az új Kånken Art darabok a természet védelméhez is hozzájárulnak a Fjällräven Arctic Fox Initiative programján keresztül, amely minden eladott táska árából részesül.

Megosztás

A szerzőről

Reagálj

*