fbpx

Kérdések

0

Az Országos Magyar Vadászkamara Vadvédelmi és Vadgazdálkodási Bizottsága 2019-ben is megrendezi hagyományos országos vadgazdálkodási konferenciáját, amelyet idén az Országos Vadásznap rendezvényeihez kapcsolódóan tart meg szeptember 6-án Kápolnásnyéken.

A rendezvény tematikáját ebben az évben a nagyvadgazdálkodással kapcsolatos problémák köré kívánjuk felépíteni. A hagyományos előadások mellett, a konferencia második felében egy kerekasztal beszélgetést rendezünk, minthogy az egyes nagyobb véleménykülönbségeket generáló kérdéskörök megvitatására ezt a formát tartjuk a legalkalmasabbnak.
Annak érdekében, hogy a kerekasztalbeszélgetésre meghívott szakemberek a hazai vadászokat és vadgazdálkodókat leginkább érdeklő, aktuális témákat vitathassák meg, szeretnénk minél szélesebb körből kérdéseket, témákat gyűjteni.
Kérem, hogy amennyiben a nagyvadgazdálkodással, azon belül is a nagyvadfajok állományának becslésével, mennyiségi és minőségi szabályozásával, illetve a nagyvad más ágazatokra gyakorolt hatásával kapcsolatban valamilyen a fenti fórum általi megvitatásra alkalmasnak vélt kérdése van, küldje el a rung.aron@omvk.hu elektronikus levélcímre legkésőbb 2019. május 31-ig.
A beérkezett kérdések közül a Vadvédelmi és Vadgazdálkodási Bizottság választja ki a konferencián megvitatásra kerülőket.

Megosztás

A szerzőről

Reagálj

*