fbpx

Karácsonyi Fjällräven nyereményjáték!

0

Idén rendhagyóan nem csak egy, hanem két Fjällräven nyereményjátékkal készültünk nektek, ezúttal egy Norrvage Briefpack a díj.

Ha részt szeretnének venni a megmérettetésben, akkor nincs más dolguk, mint bejelölni Facebook oldalunk bejegyzésnél azt a barátjukat, aki a legjobban szeret vadászni az ismerettségi körükben.

f23332_fw19_fvrd_norrvage_briefpack_fjaellraeven_21

Miként lehet részt venni a játékban?

A játék a Facebookon, azon belül is lapunk oldalán (facebook.com/vadaszlap) zajlik december 24, déli 12 óráig. A kérdést tartalmazó bejegyzés (amely idővonalunk tetején található) alá várjuk a hozzászólásokat. A válaszolók között sorsoljuk ki a Norrvage Briefpack hátizsákot, amelyet a Fjällräven magyarországi márkaképviselete, Fenix Outdoor Emerging Markets GmbH ajánlott fel.

f23332_fw19_fvrb_norrvage_briefpack_fjaellraeven_21

Természettudatosság

Újrahasznosított és helyreállított gyapjú felhasználásával készülnek a Fjällräven őszi-téli kollekciójának legújabb darabjai, a svéd gyártó kizárólag fenntartható forrásból származó alapanyagokat használ Singi és Greenland termékcsaládjainak előállításához. A gyapjú fő előnyei, hogy elvezeti a nedvességet, semlegesíti a kellemetlen szagokat, hőszabályozó tulajdonságának köszönhetően pedig hidegben és melegben egyaránt kellemes hőérzetet biztosít viselőjének.
Ahogy egyre hidegebbre fordul az idő, minden ember meleg ruhákat kezd el hordani, ám ezek sokszor rossz minőségű anyagból készülnek. Ha a fűtött, emberekkel teli tömegközlekedési eszközökön utazunk, vagy épp napközben kicsit jobban felmelegszik az idő, megizzadunk, a rajtunk lévő vastag, meleg ruhadarabok pedig vizesek lesznek, nehezen száradnak meg és könnyen kellemetlen szituációkat okozhatnak. Éppen ezért ősszel és télen a gyapjú a ruházatok legkiválóbb alapanyaga.

7323450522339_fw19_fvrb_vage_briefpack_fjaellraeven_21

A gyapjúról

A gyapjú az egyik legtermészetesebb alapanyag, melyet kiváló tulajdonságai miatt évszázadok óta használnak öltözködésre az emberek. Gyapjúból olyan elasztikus, tartós ruhadarabok készülnek, melyek elvezetik a nedvességet, semlegesítik a szagokat, melegen tartanak, ha hideg van, és hűvösen, ha meleg van. Ezen kívül megújuló és biológiailag lebomló anyagként a környezetet sem terheli. Egy tartós, kényelmes, divatos öltözet alapja.
Újrahasznosított vagy épp helyreállított?  A Fjällräven hisz abban, hogy igenis fontos, honnan származik vagy épp hogyan, milyen eljárással készül egy termék, valamint, hogy egy alapanyagot nem csak egyszer lehet felhasználni, így a termékeihez használt gyapjút megbízható és nyomon követhető forrásokból szerzi be, és dolgozza fel újra.
Az újrahasznosított gyapjút Olaszországban készítik a svéd gyártó részére, és szerte a világon mind felhasználás előtti, mind utáni forrásokból származik, lehet az egy régi ruhadarab, vagy a gyapjúiparból származó többlet. Ezeket színek szerint szétválogatják, feldarabolják és újra sodorják, hogy aztán csodálatos színárnyalatokat vigyenek a Fjällräven pulóvereibe.
A helyreállított gyapjú sok szempontból hasonlít az újrahasznosított gyapjúhoz, ám van egy nagyon fontos különbség: a helyreállított gyapjú a húsipari feleslegből származik, előtte nem volt még feldolgozva. Bár a minősége talán nem ugyanolyan, mint a direkt ruházati célokra szánt gyapjúnak, de ugyanazokkal a tulajdonságokkal rendelkezik, így tehát ugyanúgy használható alapanyag. Melegít, elvezeti a nedvességet és semlegesíti a kellemetlen szagokat, 2019-ben pedig a Fjällräven ezt az anyagot használta a Singi és Greenland termékcsaládjainak béléséhez.

f23332_fw19_fvra_norrvage_briefpack_fjaellraeven_21

Fontos tudnivalók:

ؘ– A játéknak nem feltétele a szóban forgó bejegyzés megosztása, de megköszönjük, ha segítitek munkánkat egy tetszikeléssel és egy megosztással, mert így tudunk nektek a jövőben is hasonló nyereményeket elhozni ide, a Facebookra.

– A nyeremény nem becserélhető, készpénzre nem váltható.

– A játékban csak tizennyolcadik életévüket betöltött, magyarországi lakhellyel rendelkező, magyar állampolgárok vehetnek részt.

– A nyereményt december 24-én, délután sorsoljuk ki, a nyertes nevét Facebook oldalunkon közöljük. Személyes adatot csak a nyertestől kérünk be, és azt csak a nyeremény továbbítása céljából használjuk. A nyeremény kézbesítése után minden személyes adatot törlünk.

– A játékot nem a Facebook bonyolítja és szervezi, az csak a játék felületeként szolgát. A promóció független a Facebooktól, amely a promóciót nem támogatja, nem hagyja jóvá, ezért az nem kapcsolódik a Facebookhoz. Ebből kifolyólag a résztvevők semmilyen igénnyel nem fordulhatnak a közösségi oldal üzemeltetőjéhez.

Megosztás

A szerzőről

Reagálj

*