fbpx

Érték és Minőség Nagydíj elismerést kapott a Vadkonyha-termékcsalád

0

A 2021-es Érték és Minőség Nagydíj pályázat nyerteseit szeptember 9-én díjazták az Országházban. Ebben az évben 38 pályázó 41 pályázata érdemelte ki a kitüntető címet, köztük a Fiwi-hűt Kft. Vadkonyha Prémium termékcsaládról szóló anyaga is.

A pályázat célja, hogy a kiemelkedő minőséget képviselő, előremutató gazdasági tevékenységet végző hazai vállalkozások független szakmai zsűri előtt is megmérettethessék magukat, és a díjazottak jogosulttá válnak az Érték és Minőség Nagydíj Tanúsító Védjegy használatára. A pályázati rendszer ráirányítja a figyelmet a díjazott termékek és szolgáltatások magas színvonalára, és elősegíti a nemzetközi piacon versenyképes, kiemelkedő minőségű, jelentős hozzáadott szellemi értéket képviselő termékek előállítását. A pályázati rendszer kiemelt támogatója a Miniszterelnökség Nemzetpolitikai Államtitkársága, szakmai partnere a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal volt.

A vadhús népszerűségének növelésére tett erőfeszítéseink egyik alapköve, hogy a fogyasztókat folyamatosan magas és megbízható minőségben tudjuk kiszolgálni termékeinkkel. Üzemünkben szigorú és állandó felügyelet biztosított a termék- és élelmiszerbiztonság terén, erre garanciát jelenteknek akkreditált minőségbiztosítási rendszereink (HACCP, IFS Food Standard 7.0) is. Kizárólag hazai, ellenőrzött beszerzési forrásaink vannak, a feldolgozás során pedig a hozzáértő szakemberek, a megfelelő higiéniai és tárolási körülmények, valamint a nyomon követhetőség mind azt szolgálják, hogy kifogástalan minőségű termékek jussanak el a fogyasztókhoz. Ennek eredményeként prémium termékeinket nyugodt szívvel tudjuk ajánlani a vásárlók számára.” – emelte ki Horváth Fanni minőségbiztosítási vezető.

Számunkra az értékteremtés és a kiemelkedő minőség biztosítása a kezdetektől a legfontosabb szempontok között szerepel. Az ország egyik legnagyobb és legjobban felszerelt vadfeldogozó üzemével rendelkezünk, de továbbra sem engedhetjük meg, hogy a magunkkal szemben támasztott elvárásaink bármikor is csökkenjenek. Az Érték és Minőség Tanúsító Védjegy elnyerésében véleményem szerint nagy szerepe volt annak, hogy a kezdetektől fogva tudatos beruházásokat hajtottunk végre az élelmiszerbiztonság, termékfejlesztés, az energiahatékonyság és a környezetvédelem terén is. Az országszerte kiskereskedelemi forgalomban is kapható prémium vadhúsaink a fogyasztói felmérések alapján egyre népszerűbbek, ugyanakkor külön megtiszteltetés, hogy a Vadkonyha termékeket és a hozzájuk kapcsolódó szakmai munkát a szakértő zsűri is elismerte. Köszönettel tartozom kollégáim odaadó munkájáért és együttműködő partnereink támogatásáért is, nélkülük ezt a díjat nem nyerhettük volna el” – fogalmazott Pechtol Patrik, a Fiwi-Hűt Kft. ügyvezetője a díj átvételét követően.

Megosztás

A szerzőről

Reagálj

*