Magyar Vadászlap fotópályázat

2021 VADÁSZLAP fotója

Szerkesztőségünk 2021-ben pályázatot hirdet amatőr és profi természetfotósok részére. A pályázat tematikus, azaz minden hónapban a Magyar VADÁSZLAP Facebook-oldalán közzétesszük az adott hónap témáját, valamint a fotók beérkezésének határidejét. Minden hónapban két kép kapja meg a „Hónap fotója” címet. Egyrészt az, amelyre a Facebook-oldalunkon a legtöbb „like” érkezik, másrészt az, amelyet egy elismert természetfotós választ ki az adott havi kollekcióból. Az egész éven át tartó pályázat abszolút győztes felvételét (mindkét kategóriában) a „Hónap fotóiból” (12 közönség- és 12 zsűridíjas) egy háromtagú, szakmai bírálóbizottság választja ki. A legsikeresebb képek megjelennek a Magyar VADÁSZLAP-ban is! Az abszolút győztes címet elhódító felvételek készítői a 220VOLT Magyarország Kft. által felajánlott értékes díjban (egy 220 000 forintos vásárlási utalvány) részesül, melyet a 2022. évi FeHoVa-n adunk át.

A táj- vagy vadfotókat (melyek egyaránt ábrázolhatnak Kárpát-medencei védett és vadászható fajokat is) minimum 3 megabájtos .jpg formátumban kérjük a fotopalyazat@vadaszlap.hu e-mailcímre elküldeni. Egy pályázó havonta maximum öt képpel nevezhet!

Téma, beküldési határidő és eredményhirdetés
Ragadozó és zsákmány: február 26 – március 8., március 16.
Víz az úr március: 8 – április 12., április 20.
Erdei óvoda április: 12 – május 10., május 18.
Mozgásban május: 10 – június 7., június 15.
Rejtőzködés június: 7 – július 5., július 13.
Határtalanul július: 5 – augusztus 9., augusztus 17.
Küzdelem augusztus: 9 – szeptember 6., szeptember 14.
Fényjáték szeptember: 6 – október 4., október 12.
Vadászat közben október: 4 – november 1., november 9.
Eszem-iszom november: 1 – december 6., december 14.
Zimankó december: 6 – január 10., január 17.
Ember a természetben: január 10 – február 7., február 14.

A képek nevezésével a fotós hozzájárul ahhoz, hogy a Vadászlap Kft. azokat a későbbiekben is szabadon felhasználhassa. A megjelenések után a fotós díjazásban nem részesül.