fbpx

Az állatokat is megajándékozzák karácsonykor a Budakeszi Vadasparkban

0

Az Állatok karácsonya elnevezésű programon személyre szabott ajándékokkal készülnek idén gondozóik az állatoknak, december 20-án a Budakeszi Vadasparkban.

Az Állatok karácsonya programot már több éve szervezi az intézmény, azonban a kert lakóit először lepik meg a gondozók valódi ajándékokkal – közölte a vadaspark az MTI-vel.  A látogatók megnézhetik, hogyan fogadják a park lakói a számukra, személyre szabottan készített meglepetéseket. A mosómedvék és a nyestkutyák egy-egy speciális ajándékdobozt kapnak, amelyben legkedvesebb csemegéiket, kekszet, száraz kutyatápot és mogyorót találnak majd. Az aranysakálnak, a patkányoknak és az állatsimogatóban élő állatoknak; a vaddisznóknak és a dám szarvasoknak pedig saját karácsonyfát állítanak, amelyre almából, sárgarépából, mogyoróból készült különleges, ehető díszek kerülnek fel.

12013386_xxl_új

Illusztráció: 123rf.com

Az állatok megajándékozásán túl a kert vezetett sétát is szervez a “bibliai állatok” között. Ezen a programon a résztvevők közelebbről megismerhetik a parkban élő juhokat, kecskéket, galambokat, szamarakat, bivalyokat és szarvasmarhákat, de a séta során útba ejtik a sasok, rókák, farkasok, medvék, szarvasok, disznók kifutóit is.

A vezetett séta után a kisragadozók etetését is figyelemmel kísérhetik a parkba érkezők.

Forrás: MTI

Megosztás

A szerzőről

Reagálj

*