fbpx

XIX. Pápai Agrárexpo

0

Május 15-17-én rendezik meg a 19. Pápai Agrárexpo-t. Lesz szántóföldi bemutató, motorfűrész show, de számos helyi termék is megjelenik a kínálatban.

Győrffy Balázs, a szervezésben részt vevő Nemzeti Agrárgazdasági Kamara elnöke elmondta, a rendezvény folyamatosan bővülő kínálattal áll az érdeklődők rendelkezésére. – Bízom benne, hogy NAK részéről a szakmai támogatás meghozza az eredményét és a szakmai kiállítók és látogatók megfelelő súllyal és számba vesznek majd részt a rendezvényen.

Az expó értékeit érdemes hangsúlyozni – ezt már Kovács Zoltán országgyűlési képviselő mondta, hozzátéve, a nagy országos kiállításokra a regionális kiállítók a legritkább esetben tudnak eljutni. – Mi a helyi termelőknek élelmiszerfeldolgozóknak, valamint az agráriumhoz kötődő vállalkozásoknak kívánunk lehetőséget adni, de nem szabad megfeledkezni arról sem, hogy a pápai közönség kedvelt programjai közé tartozik a Pápai Agrárexpo.

Unger Tamás alpolgármester szerint az expo azért tartozik a sikeres pápai nagyrendezvények közé, mivel ötvöződik benne a szakmai és a vásári jelleg. A három napos program idén is a borászat, horgászat és a vadászat hármas köré szerveződik – mondta el a városvezető. Hozzátette, idén is tízezres látogatói számra számítanak, minden érdeklődőt szeretettel várnak.

Dr. Radovits Tibor, a NAK Veszprém megyei elnöke a programok közül kiemelte, az idei agrárexpo egy közeli szántóföldön fog kezdődni gépbemutatóval. A szakmai konferenciákon, tájékoztatókon túl a show jellegű programokból sem lesz hiány, így a tavalyi nagy sikerre való tekintettel idén is lesz motorfűrész/favágó bemutató, agrárgép show, traktoros ügyességi verseny, újdonságként pedig megjelenik az old timer gépbemutató. Az állatkiállítás idén újra hangsúlyosabb eleme lesz a kiállításnak – derült ki a sajtótájékoztatón.

Forrás: nak.hu; infopapa.hu

Megosztás

A szerzőről

Reagálj

*