fbpx

Caesar hava

0

A magyar futballválogatott ismét felkerült a világtérképre. Vezető interjúnk ezért nem mással készült, mint Mészáros Norberttel, aki kilencszer állt pályára nemzeti színekben, jelenleg pedig a Debreceni Labdarúgó Akadémia utánpótlás-edzője és mellette vadász is. A foci és vadászat között több a hasonlóság, mint gondolnánk!

A címlapunkon egyik legszínesebb vadunk, a borz látható. Sok legenda lengi körül őket, de igyekszünk tisztába tenni; mind vadászatáról, életmódjáról és még a borzpörköltről is szó esik.

Július végén kezdődik az egyik legszebb időszak a vadászév során, ezért igyekszünk egy kis segítséget adni, hogyan is ugraszthatók be legsikeresebben a deli legények üzekedéskor. Ehhez persze lőszert is ajánlunk: a sebzés szülte a Nosler-lövedékcsaládot, így most a Ballistic Tip-et tettük a bizonyos górcső(be), vagy alá… Ahogy tetszik!

Ha pedig már nagyvad: ezúttal nyugat felé vettük az irányt, Vas megye széléig mentünk, hogy bemutassuk az Aranypatak Vadásztársaság több, mint 11 ezer hektáros területét. Hatalmas méretét jól mutatja közel 400 magasles és a 878 egyedet számláló vaddisznó tervezett terítékadata. Ezt meg is kell lőni valamivel, ezért Kovács László különleges puskát és lőszertípust is tár elénk!

Ismét mérföldkőhöz ért a vadászatra használható technika! Elhoztuk az első, hivatalosan bejegyzett és használatban lévő hangtompító tesztjét! Mi voltunk az egyetlen vadászújság a helyszínen, így első kézből hozzuk az eredményeket!

Kárpáti grizzlykkel, farkasokkal, a magyar vadásztörténet híres-neves kunyhóival és a golyós puskákról szóló melléklettel jön a júliusi VADÁSZLAP! Nyaraláshoz elengedhetetlen!

Megosztás

A szerzőről

Reagálj

*