fbpx

Az ország legjobb vadőrei – galériánk

0

 

A verseny 1. helyezettje, Andrási Zsolt nyereménye nettó 500 000 forint. Emellett a Kaszó Zrt. egy gímbika elejtést ajánlott fel számára 7 kg agancstömegig, szarvasbőgésben, vadászházi szállásellátással, ezt Vereckey Márton, az erdőgazdaság vezérigazgató-helyettese adta át.

A 2. helyezett Nógrád megyei Major Tamás nettó 400 000 forintos jutalommal lett gazdagabb, valamint a SEFAG Zrt. felajánlásaként dámbika elejtést vehetett át 3 kilogrammos agancstömegig, barcogásban, 1 fő részére, vadászházi szállással, ellátással. A díjat dr. Varga Gyula, az állami erdőgazdaság vadgazdálkodási és turisztikai osztályvezetője adta át.

A 3. helyezett Békés megyei Tóth Gergő nyereménye nettó 300 000 forint, valamint a Kemper Kft. által felajánlott, értékes fűkaszát is átvehette Tóth Ákos kereskedelmi igazgatótól.

Az első három helyezett mindemellett oklevelet és kupát is átvehetett, valamint a Somogyi Vadászhölgyek Klubjának ajándékcsomagját, amelyet Szabó Lászlóné, a klub egyik alapítója adott át – írja az OMVK.

Megosztás

A szerzőről

Reagálj

*