fbpx

Január

0

Új esztendő kezdődik, ez pedig nem jelenthet mást, minthogy a Magyar VADÁSZLAP is új évfolyamba lép. És bár a külső megváltozott, a változatos szakmai tartalom megmaradt. Egy kis ízelítő legújabb lapszámunkból, melyet már megtalálhattok az újságárusoknál:

E hónapban is olvashattok lapunkban interjút, méghozzá nem mással, mint Somfalvi Ervinnel, aki korábban lapunk munkatársa is, majd a Hunor vadászmagazin szakmai főszerkesztője volt. Emellett persze más is szóba kerül, például a vadászat helyzete a múltban és most.

Szót ejtünk a vadászsztereotípiákról is, amik közül valószínűleg már mindenki találkozott legalább eggyel a vadászok között.

Fegyveres rovatunkban foglalkozunk a kártevők rémeként emlegetett .22-es lőszerrel, és sorra vesszük a sörétlövés technikáit is, ahol nem csak a kezdő vadászok számára szolgáltatunk hasznos praktikákat.

Január 25-én lesz Fekete István születésének 123. évfordulója, akiről egy rendhagyó cikkel emlékezünk meg História rovatunkban.

Természetesen ez még mindig nem minden! Kutyahámok, egy legendás vadászpisztoly, és javaslat a hivatásos vadászok helyzetének javítására, csak hogy párat említsünk.

Érdemes tehát ebben az évben is magunkhoz venni a Vadászlapot!

Megosztás

A szerzőről

Reagálj

*