fbpx

Július

0

A július nem csak a vadkárelhárítás, de a nyaralások főidénye is. Ebben a hónapban se maradjon ki a csomagok közül a Vadászlap, ahol számos, a vadgazdálkodást és a vadászatot érintő témát dolgoztunk fel!

Több ponton változott meg a vadászati törvény, melynek figyelemre méltóbb paragrafusait gyűjtöttük össze, néhol kérdésekkel vagy épp megjegyzésekkel együtt.

Mikotoxinok hatása a vadgazdálkodásra – talán száraz, de annál fontosabb téma, melynek feldolgozására az Országos Erdészeti Egyesület szervezett konferenciát. Lapunkban a mikotoxin-kutatásokkal kapcsolatban megszólal Dr. Sugár László professor emeritus is.

Végjáték, avagy az extraprofit áldozatai: vadőrszemmel a vadgazdálkodás alávetettségéről a 30. oldalon…

Fegyveres rovatunkban a kifutó kaliberek után azokról az örökzöldekről szólunk, akiken nem fogott az idő, illetve szemrevételezünk, egy remek török tolózárast is.

Vadászati kultúrából ebben a hónapban sincs hiány, igazán szemrevaló művekben gyönyörködhetnek olvasóink.

Folytatódnak állandó, Levelek és emberek, Merre tovább magyar vizsla? és Szó-tár rovataink is!

Akárcsak júniusban, e hónapban is jár előfizetőinknek egy csomag fűszerkeverék az újság mellé, mellyel ezúton is jó sütés-főzést kívánunk! Aki pedig lemaradt volna róla, ne csüggedjen, hisz az utolsó nyári hónapban is ajándékozunk az előfizetőknek egy harmadik féle fűszerkeveréket!

ELŐFIZETÉS

Megosztás

A szerzőről

Reagálj

*