fbpx

Fejlámpa újratöltve

0

Megjelent a Fenix HM61R Amber V2.0 multifunkciós fejlámpa vadászoknak!

A Fenix márka egy új, kifejezetten a helyi piacra gyártott fejlámpával rukkolt elő, a HM61R Amber V2.0-ával, ami a népszerű fejlámpa második generációja és a legapróbb részletekig ki van dolgozva. A Luminus SST-40 LED biztosítja a nagy teljesítményt, semleges fehér fényben 1600 lumen maximummal és 162 méteres hatótávval, mely paraméterek egy kompakt fejlámpa esetében már igazán tekintélyesnek mondhatóak. A lámpát közvetlenül a bekapcsoláskor állíthatjuk piros fényűvé is, ami immár erősebb, mint a korábbi verzióé. Tíz lumenes módban sem riasztja meg a vadat, és nem vonzza a bogarakat sem. Praktikus, hogy így a sötét éjszakához szokott szemünk, sem veszíti el az éjjellátó képességét ha kikapcsoljuk a piros fényt.

A lámpa teste edzett duralumíniumból készült, súlya mindössze 157 gramm akkumulátorral és pántokkal, és az IP68 szerint víz- és porálló. Sem az elmerítés, sem az elázás, sem a nagyobb esések nem tesznek benne kárt, így hosszú évekre hű társunk lehet. Az energiaforrása egy 18650-es Li-Ion akkumulátor, 3400 mAh kapacitással, ami biztosítja a hosszú üzemidőt. Amikor eljön az ideje, az akkut közvetlenül az USB-C portján keresztül tudjuk tölteni, vagy ha a lámpából nem vesszük ki, akkor a mágneses kábellel is kényelmesen tölthető egyenesen a fényforrás testén keresztül is.

A hab a tartán, hogy a Fenix HM61R Amber V2.0 fejlámpát egy csattal szerelték fel, amivel rögzítve van a tartóban, így nagyon egyszerű kihúzni belőle, és azonnal kézi lámpává változtathatjuk. A csattal rögzíthetjük elöl zsebben vagy övön, és az irányítása továbbra is könnyen elérhető lesz az oldalán lévő egyetlen nagy gombbal.

A talpában egy erős mágnes van elrejtve, amivel rögzíthetjük az autó tetejére vagy oldalára akár terítékfotóhoz, akár zsigereléshez.  Megvan benne minden, ami ideális társsá teszi, akár vadászatra indulunk, akár otthoni használatra szánjuk, biztosan nem fog sok ideig a fiókban vagy a kesztyűtartóban vesztegelni. A hosszú üzemidő, kényelmes használat és praktikus új tulajdonságai nélkülözhetetlenné teszik minden vadász számára.

Megosztás

A szerzőről

Reagálj

*