fbpx

Szeptember

0

A szeptember a népi kalendáriumban Szent Mihály hava, a vadászok naptárában a szarvasbőgésé. Legújabb, bővített lapszámunkban mi is az erdők királyával foglalkozunk, de sok más, érdekes téma is felmerül hasábjainkon! A tartalomból:

Országtérkép a gímszarvasról: Elemzés az OVA statisztikái alapján, mely során nem egy furcsa adatot fedeztünk fel…

Szeptemberi őzbakválogatás –  hogyan ítéljünk lőhetőséget az üzekedés után a vadászati idény utolsó hónapjában?

Röviden a rókamentő menhelyek kockázatairól Dr. Sugár László tollából.

Melyik volt Fekete István kedvenc puskája? Mennyiért vásárolhatunk be a közelgő apróvadvadászatokra? Mit tudnak az ,,eldobható” kínai optikák? Fegyveres rovatunkból mind kiderül…

Végéhez közeledik Merre tovább magyar vizsla? cikksorozatunk, melyben ezúttal a kölyökkutyák vásárlásával kapcsolatban kérdezősködtünk.

Vadásztársaságok régen és ma – szemezgetés az 1921-ben alapított Diana Budapesti Vadásztársaság alapító okiratából, mely dokumentum sok tanulsággal szolgálhat napjaink vadásztársaságainak is.

A legújabb Magyar VADÁSZLAP már elérhető az újságárusoknál nyolc extra oldallal, változatlan áron! Ha olvasóink semmiképp sem akarnak lemaradni friss lapszámainkról, érdemes előfizetni honlapunkon, ugyanis októberben változatlanul tartalmas és szórakoztató cikkekkel szolgálunk a barcogás idejére is.

Megosztás

A szerzőről

Reagálj

*