fbpx

„Élet a Hanyban” – fotópályázat

0

A Fertő-Hanság Nemzeti Park Igazgatósága az Állatok Világnapja alkalmából „Élet a Hanyban” címen fotópályázatot hirdet. A pályázatra korhatár nélkül, legfeljebb 5 db, a 2015. évben a Hanságban készített, legalább 3 megapixeles, minimum 2048 × 1536 pixel felbontású .jpg fájltípusú és legfeljebb egyenként 10 MB fájlméretű digitális fotóval lehet benevezni. Három kategóriában díjazzuk a beérkezett műveket (mobiltelefonnal vagy tablettel, kompakt fényképezőgéppel, illetve tükörreflexes géppel készült). Minden pályázó több géptípussal készült képpel is pályázhat, de az összesen benyújtott fotók száma ebben az esetben is legfeljebb 5 db lehet.

A pályázaton részt venni a Fertő-Hanság Nemzeti Park honlapjáról letöltött regisztrációs adatlap kitöltésével és a kitöltött adatlapnak a 9339 Kapuvár-Öntésmajor, Rákóczi F. u. 1. címre visszajuttatásával lehet.

A pályázatra a fotók eredeti példányaival lehet benevezni, a kiallitas.hansag@gmail.com e-mail címre. A fotókat, a Nemzeti Park Facebook oldalán létrehozott „Élet a Hanyban” című zárt csoport oldalára tölti fel a Nemzeti Park moderátora, ahol a pályázók megtekinthetik a képeket.

A regisztrációra és az elkészült fotók feltöltésére illetve e-mailben való elküldésére 2015. 05. 01-én 0800 órától 2015. 09. 15-én 1500 óráig van lehetőség. A fotókat egyesével is lehet küldeni a pályázat időtartama alatt, nem szükséges az 5 képpel egyszerre pályázni. Pályázónként az 5. fotó feltöltése után a pályázó kérésére a pályázat lezárásáig, a korábban feltöltött fotót újabb fotóra kicseréltetni minden pályázónak két alkalommal van lehetősége. Korábban kicserélt fotót a későbbiekben nem teszünk újra vissza a pályázatba!

A beérkezett fotókat elbíráljuk, és a legjobb képekből egy tárlatot hozunk létre Öntésmajorban, a Hanság Élővilága kiállítson. A tárlat ünnepélyes megnyitójára és a díjátadóra 2015. 10. 03-án 1000 órai kezdettel szeretettel várunk minden kedves pályázót (9339 Kapuvár-Öntésmajor, Rákóczi u. 1.). A díjazottakat külön e-mailben kiértesítjük, hogy mindenképpen részt tudjanak venni a díjátadó ünnepségen. A tárlat megnyitása és a díjátadás után a Hanság Élővilága kiállítás díjmentesen megtekinthető aznap 16 óráig.

A fotók exif adatainak megváltoztatásával beküldött, fotoshoppal vagy más képszerkesztő programmal szerkesztett, illetve a nem a pályázati időszakban vagy egyértelműen nem a Hanságban készült fotókat, és azokat a felvételeket, amelyeknek nem az eredeti példányait juttatják el hozzánk e-mailben, kizárjuk a pályázatból.

Az alábbi témákban várjuk a képeket:

  • Tájképek
  • Makró fotók
  • Ember a tájban
  • Növények
  • Állatok

Forrás: Fertő-Hanság Nemzeti Park

Megosztás

A szerzőről

Reagálj

*