fbpx

Piri Norbert az év erdésze, Szalai Csaba az év vadásza a Szombathelyi Erdészeti Zrt.-nél

0

A Szombathelyi Erdészeti Zrt. kiemelkedő szakmai munka elismeréseként átadta az év erdésze, valamint az év vadásza címet, két dolgozó pedig ezüst erdészcsillagot vehetett át.

Az évzáró ünnepségen a Szombathelyi Erdészeti Zrt. vezérigazgatója, Bugán József a cég minden dolgozójának megköszönte az egész éves munkáját. A hagyományokhoz hűen idén is átadták a kiemelkedő tevékenységért járó elismeréseket. Az év erdésze díjat Piri Norbert, az év vadásza címet pedig Szalai Csaba vehette át. Mindketten kerületvezető vadászként dolgoznak a társaságnál. Varga László erdei iskolai referens, valamint Nagy Tamás szoftverfejlesztő munkáját pedig ezüst erdészcsillaggal ismerték el. Ezt a díjat 2011-től ítéli oda a cég vezetőiből álló bizottság.

ev_erdesze

Piri Norbert, Szalai Csaba és Bugán József az ünnepségen. Fotó: Médiaközpont

Bugán József, a Szombathelyi Erdészeti Zrt. vezérigazgatója elmondta, egy gazdasági társaságnál az alapbér és a béren kívüli juttatások is a munkának bizonyos ellenértékét képezik, de véleménye szerint azok a dolgozók, akik az átlagon felüli teljesítményt nyújtanak szakmailag és emberileg is, megérdemelnek egy olyan jelképes elismerést, amely nem anyagi jellegű.

Az erdőgazdálkodás veszélyes üzem, ezért a Szombathelyi Erdészeti Zrt. évek óta támogatja a mentőszolgálatot. Most 600 ezer forinttal járulnak hozzá a mentők eszközfejlesztéseihez.

A cég – már szintén hagyományosan – a Markusovszky kórház gyermekonkológiai osztályát is támogatja. Ezúttal 500 ezer forintos adományt vehetett át dr. Masát Péter főorvos, aki hangsúlyozta, az erdőgazdaságtól évek óta érkező támogatás nagyon sokat jelent a kórház számára. A pénzből már eddig is több életmentő műszert tudtak beszerezni.

Forrás: veol.hu

Megosztás

A szerzőről

Reagálj

*