fbpx

Máté Bence előadása a Természettudományi Múzeumban

0

A „Fotóstúrák nemzeti parkjainkban” programsorozat keretében márciustól novemberig 15 különleges túraajánlattal várják a természet és fotózás szerelmeseit a Magyar Nemzeti Parkok. A túrákon résztvevők természetvédelmi szakemberek és neves természetfotósok vezetésével bővíthetik ismereteiket természeti örökségünkről és mélyedhetnek el a természetfotózás rejtelmeiben.

És ha már természetfotózás, Máté Bence neve mellett sem mehetünk el szó nélkül. Bence már egészen ifjú kora óta foglalkozik a természet különleges pillanatainak megörökítésével, a természeti értékek megismertetésével, bemutatásával. Számos díja mellett külön kiemelendő, hogy az év természetfotósa világpályázaton – a verseny történetében első magyarként – Árnyjáték című képével megnyerte a természetfotózás Oscar-díjának tartott „Az év természetfotósa 2010” díjat, valamint a legkiemelkedőbb kollekcióért járó elismerést, az Eric Hosking-díjat.

Támogatva a Varázslatos Magyarország, a Földművelésügyi Minisztérium és a Magyar Nemzeti Parkok közös kezdeményezését, 2015. március 26-án 18.30 órai kezdettel szakmai munkájáról és tapasztalatairól előadást tart a Magyar Természettudományi Múzeum Kupolatermében.

Máté Bence előadására várjuk mindazokat, akik tervezik a meghirdetett túrákon való részvételt, és azokat is, akik csak érdeklődnek a természet szépségei és a pillanatok professzionális megörökítése iránt.
A túrákról bővebb információt www.magyarnemzetiparkok.hu/fotosturak oldalon, valamint a www.facebook.hu/MagyarNemzetiParkok webfelületen található. Létszámkorlátos túrákra jelentkezéseket a részletezett nemzeti parki elérhetőségeken, valamint az info@varazslatosmagyarorszag.hu címen tehetik meg az érdeklődők.

Mate_Bence_eloadas_plakat

Forrás: Bükki Nemzeti Park Igazgatóság

Megosztás

A szerzőről

Reagálj

*