fbpx

Elnökválasztás Székesfehérvárott

0

2015. május 20-án Székesfehérvárott elnökségi ülést tartott a Magyar Vadgazdálkodók Egyesületének (MVE) elnöksége. Balsay Miklós leköszönő elnök köszöntője után, napirendi pontok alapján tárgyalták végig az ülést. A témakörök az MVE 2014. évi munkájának értékelése, az egyesületi események és intézkedések, valamint a tisztújítás előkészítését is megtárgyalták.

Balsay Miklós elnök lemondása miatt a Jelölő Bizottság új személyeket javasolt az elnökségi tisztségekre. 2015. május 20-tól, választás útján az MVE új elnöksége a következő tagokból áll: Majoros Gábor (vezérigazgató, VADEX Zrt.) elnök, Gőbölös Péter (vezérigazgató, Gyulaj Zrt.) alelnök. Elnökségi tagok továbbá: Barkóczi István (vezérigazgató, SEFAG Zrt.), Kocsis Mihály (vezérigazgató, Vértes Erdő Zrt.), Zay Adorján (vezérigazgató, Északerdő Zrt.) Varga László (vezérigazgató, Bakonyerdő Zrt.).

Az MVE-ben az állami erdészeti részvénytársaságok majd teljes köre képviselteti magát lefedve az ország két legnagyobb állami vadhúsfeldolgozó üzemének képviselését is. Az Egyesület elnöksége a tárgyalt határozatokat és a 2014-es beszámolót elfogadta, melyek alapján az új elnökség az elkövetkező években nagyobb aktivitásra, szélesebb szakmai, egyesületen belüli és kívüli, illetve közönség felé irányuló kapcsolattartásra és kommunikációra, valamint kiemelt, elkötelezett szakmai és javaslattételi munkára kötelezték el magukat.

MVE elnökválasztás

Forrás: GYULAJ Zrt., Gőbölös Péter

 

 

Megosztás

A szerzőről

Reagálj

*