fbpx

Én és a vadászkutyám – nyereményjáték

1

A Magyar VADÁSZLAP újfent facebookos nyereményjátékot hirdet, amelynek címe „Én és a vadászkutyám”.

Ezúttal olyan fényképeket várunk, amelyeken a pályázó és vadászkutyája együtt szerepelnek. Egy személy akár több fotóval is pályázhat, de mindegyiknek köteles címet adni. A felvételeket e-mailben a jatek@vadaszlap.hu, illetőleg Facebookon (https://www.facebook.com/vadaszlap) üzenetben várjuk. A VADÁSZLAP üzenő falára, vagy hozzászólásban érkezett képeket nem tudjuk elfogadni.

A játékra nevezni 2015. július 31. – 2015. szeptember 30. között lehet, fontos, hogy nevező lájkolja a Magyar VADÁSZLAP facebook oldalát is. Az oldal szerkesztői egy-két naponta töltik fel az újonnan érkezett fotókat az oldal „Én és a vadászkutyám” című galériájába. A 2015. szeptember 30. déli 12.00 óráig a legtöbb likeot kapott felvétel beküldője nyeri meg a játékot, amelynek díjai:

– A Vizslafotózás felajánlásából: 1 órás műtermi fotózás, 24 választható retusált képpel a Vizslafotózás Budapesti műtermében (1142 Budapest, Laky Adolf u. 82.)

– A Kingsdale Farm Kft. felajánlásából: egy zsák Chudleys márkájú, prémium kutyatáp

– Egy éves előfizetés a Magyar VADÁSZLAP online verziójára.

A nyeremény át nem ruházható és készpénzre nem váltható!

 

Játékszabályzat

1. A Játék szervezője
Az „Én és a vadászkutyám” elnevezésű nyereményjáték, (a továbbiakban: „Játék”) szervezője a Vadászlap Kft. (székhely: 1037 Budapest Vörösvári út 107. továbbiakban: „Szervező”)
2. A Játékban résztvevő személyek
A játékban részt vehet minden Magyarországon állandó lakcímmel rendelkező természetes személy, kivéve a Szervezők, ezek tulajdonosai, vezető tisztségviselői, alkalmazottai.
3. A Játék időtartama
2015. július 31. – 2015. szeptember 30.
4. A Játék menete
4.1. Játékleírás
A Szervező 2015. július 31. – 2015. szeptember 30.között megjeleníti a játékot az online felületein
4.2. Online játék menete
A Játékban résztvevők a megadott időszakban eljuttatják a nevezni kívánt fotókat a szerkesztőségnek vagy e-mail (jatek@vadaszlap.hu), vagy privát üzenet formájában a Magyar VADÁSZLAP facebook oldalának (https://www.facebook.com/vadaszlap). A Szervező nem tudja elfogadni a Magyar VADÁSZLAP facebook üzenő falára, vagy hozzászólásban érkezett képeket. A játékban résztvevő személyek üzenetükben a felvétel címét is kötelesek elküldeni. Egy személy több fotóval is nevezhet, a lényeg, hogy a felvételen önmaga és a vadászkutyája is látható legyen. A Magyar VADÁSZLAP oldal szerkesztői a munkanapokat figyelembe véve egy-két naponta töltik fel az újonnan érkezett fotókat az oldal „Én és a vadászkutyám” című galériájába. A játékot az a játékos nyeri, akinek 2015. szeptember 30. déli 12.00 óráig a legtöbb like-ot kapja a fotója. A nyertessel a szervező azon a csatornán, amelyen nevezett felveszi a kapcsolatot. A verseny nyertesét a szervező október elsején hirdeti ki a Magyar VADÁSZLAP holnapján (vadaszlap.hu). A játékos a játék kezdete előtt a leírás feltételei szerint elfogadja a játék menetét.
4.3. Nyeremények
A nyertes játékos három díjat kap:
– A Vizslafotózás felajánlásából: 1 órás műtermi fotózás, 24 választható retusált képpel a Vizslafotózás Budapesti műtermében (1142 Budapest, Laky Adolf u. 82.)
– A Kingsdale Farm Kft. felajánlásából: egy zsák Chudleys márkájú, prémium kutyatáp
– Egy éves előfizetés a Magyar VADÁSZLAP online verziójára.
A nyeremény át nem ruházható és készpénzre nem váltható.
4.4. A Facebook szerepe
Ezt a nyereményjátékot a Facebook semmilyen formában nem támogatja (pl. technikailag) vagy szponzorálja, azt nem a Facebook rendelte meg és nem a Facebook kezeli.
5. Információ a Játékról
A hivatalos játékszabály, a Magyar VADÁSZLAP honlapján (vadaszlap.hu) érhető el.
6. Vegyes rendelkezések
6.1. A nyertes neve a sorsolást követően az érintett online felületen (vadaszlap.hu) érhető el.
6.2. A résztvevő a jelen játékban való részvételével tudomásul veszi és elfogadja a jelen játékszabályban foglalt valamennyi feltételt
6.3. Amennyiben a nyertes cselekvőképességében korlátozott, úgy a nyereménnyel kapcsolatos érdemi ügyintézésre valamint a nyeremény átvételére, kizárólag a törvényes képviselőjével együttesen jogosult. Amennyiben a nyertes cselekvőképtelen, úgy nevében kizárólag törvényes képviselője járhat el.
6.4. Szabálytalan pályázat/játékos
6.5. a Szervező és a Vizslafotózás fenntartja a jogot, hogy a Vizslafotózás jóvoltából felajánlott fotózáson készült képeket publikálja, továbbá ismertesse a nyertes nevét és fotóját a tömegtájékoztatási médiumokban és egyéb promóciós és reklám célokat szolgáló audio, fotó és videó anyagokban.
6.6. A Játék résztvevői, részvételükkel minden külön jognyilatkozat nélkül automatikusan elfogadják a hivatalos játékszabályban foglalt valamennyi feltételt. A játékszabály módosításának jogát a Szervező fenntartja. A jelen szabályzat megváltozásáról a Szervező a játékosokat a vadaszlap.hu oldalon jól láthatóan elhelyezett felhívás formájában a megváltoztatást követően haladéktalanul értesíti.
6.7. A Szervező kizár minden felelősséget a bármilyen kártérítési, kártalanítási igényért a Játékban való részvétel során a Játék esetleges technikai hibáiból, hiányosságából, működéséből eredő vagy ahhoz kapcsolódó költségekért, károkért. A Szervező nem felel a vadaszlap.hu technikai üzemzavarából adódó késedelméért, illetve azért, ha a vadaszlap.hu átmenetileg nem érhető el.
A Szervező kizárja felelősségét a postai kézbesítésből eredő hiányosságokért, továbbá a nyertes Játékos adatszolgáltatása során nem megfelelő adatszolgáltatásából eredő hibákért vagy hiányosságokért, valamint a játékfelület esetleges technikai hibái, problémái miatt. A Játékos a neki szóló Szervező általi közvetlen értesítés kiküldését követő 48 órán belül egy alkalommal jogosult módosítani a nyeremény postázási címét, adatainak egyéb módosítására a Játék sorsolását követően nincs lehetősége, a Szervező azt nem tudja elfogadni. Amennyiben a nyeremény a Játékos által megadott postázási címről visszaérkezik „nem kereste”, „nem található” vagy egyéb postai jelzéssel a Szervezőhöz, úgy az át nem vett nyereményekért a Szervezőt semmilyen felelősség nem terheli.
6.8. A Játék résztvevői, részvételükkel minden külön jognyilatkozat nélkül automatikusan elfogadják a hivatalos játékszabályban foglalt valamennyi feltételt. A játékszabály módosításának jogát a Szervező fenntartja.

Megosztás

A szerzőről

1 hozzászólás

Reagálj

*