fbpx

Ne maradjon le – fizessen elő időben!

0

Felhívjuk tisztelt olvasóink figyelmét, hogy amennyiben a szokott módon meg szeretnék kapni 2018/januári lapszámunkat, akkor átutalással fizetett előfizetésüket már csak néhány napjuk van rendezni. Csak azon előfizetőinknek tudjuk majd időben postázni a jövő évi első lapot, akiknek az átutalása december 15. déli 12 óráig megérkezik a számlaszámunkra. Akik később fizetik be ezt az összeget, ők január végén kapják meg az év első VADÁSZLAP-ját.

Az előfizetés ára 2018-ban is változatlanul 9900 forint, amely összeget a Pátria Takarékszövetkezetnél vezetett Vadászlap Kft. 65100149-11301439-es számlaszámára kell elutalni. (FONTOS! A közlemény rovatba az előfizető nevét, címét kérjük feltüntetni az azonosíthatóság végett!)

Előfizetésével idén 3 napos gímbika vadászatot nyerhet a SEFAG Zrt. területén. A csomag 6 kilogramm agancstömegű szarvasbika elejtésre szól, tovább tartalmaz szállást, teljes ellátást 3 napra és 2 éjszakára vonatkozólag, illetőleg magába foglalja a kísérés, a trófeakikészítés és a bírálat díját is.

Tavalyi nyertesünk élményéről ide kattintva olvashat bővebben.

 

MVL_2017_december

Megosztás

A szerzőről

Reagálj

*