fbpx

Nyerjen FAIR sörétespuskát!

2

Vadászok figyelem! A Weigl Vadászbolt és a Magyar VADÁSZLAP közös nyereményjátékán egy FAIR sörétes puskát nyerhet! Mindezért nem kell mást tennie, mint helyesen válaszolnia az alábbi kérdésre a VADÁSZLAP Facebook oldalán tett bejegyezésünknél.

Budapest hanyadik kerületében található a Weigl Vadászbolt üzlete?

Felhívjuk a játékban résztvevők figyelmét, hogy helyes válaszként csak és kizárólag a római számmal írt megfejtést tudjuk helyesnek vélni! Minden egyéb választ érvénytelennek veszünk!

A helyes választ február 14 éjfélig adhatják meg a fentebb megjelölt bejegyzésnél!

Játékszabályzat:

A játékban minden 18. életévét betöltött, magyarországi lakhellyel és érvényes fegyvertartási engedéllyel rendelkező magyar állampolgár megmérettetheti magát. A nyeremény átvételéhez a szükséges okmányokat, így a személyazonosságot igazoló iratot, az állami vadászjegyet és a fegyvertartási engedélyt fel kell mutatni. Ezek híján a szervezők fenntartjak a jogot, hogy más nyertest sorsoljanak ki.

A nyeremény nem becserélhető, nem átruházható, készpénzre nem váltható.

A puskát február 15-én, délben sorsoljuk ki Budapesten, a FeHoVa kiállításon, a Weigl Vadászbolt standjánál, azok között, akik a Magyar VADÁSZLAP Facebook oldalán található bejegyzésnél helyesen válaszoltak a feltett kérdésre!

A játéknak nem feltétele az említett poszt megosztása, illetőleg a szervezők oldalának követése, de megköszönjük, ha egy megosztással és egy tetszikeléssel segítik munkánkat!

A promóció független a Facebooktól, amely a promóciót nem támogatja, nem hagyja jóvá, ezért az nem kapcsolódik a Facebookhoz. Ebből kifolyólag a résztvevők semmilyen igénnyel nem fordulhatnak a közösségi oldal üzemeltetőjéhez.

Megosztás

A szerzőről

2 hozzászólás

  1. Németh Ferdinánd be

    A 15-ei fegyverver kisorsolásakor csak az nyerhet, aki a sorsolás időpontjában a helyszínen tartózkodik?
    Én például abban az időpontban nem tudok ott lenni.
    Ferdinánd

Reagálj

*