fbpx

Jótékonykodtak a vadászok Fejér megyében

0

Immár hatodik alkalommal szervezte meg az OMVK Fejér Megyei Területi Szervezete János és István napi vadászatát, melynek célja a jótékonykodás. Pontosabban a Fejér Megye Gyermekeiért Alapítvány támogatása, valamely orvosi műszer megvásárlásával.

A beteg gyermekek érdekében az idén több, mint 150 vadász vett részt a rendezvényen, mely felülmúlta a várakozásokat! Ezért a vadászat érdekében öt vadászterület csatlakozott az eseményhez.

A szép, napos időben, pazar teríték mellett állhattak a vadászat végén a résztvevők. Mindösszesen 345 fácán és 1 szajkó került puskavégre.

Az idén először egy nyeremény is kisorsolásra került a támogatók között, méghozzá a VADEX Zrt. jóvoltából egy gímbikát ejthet el Berze János vadásztárs.

További szenzáció volt az idei évben, hogy árverésre is sor került. Méghozzá Prihoda Judit festőművész képe került „kalapács alá”, melyet a „Természet a művészetekben” című komolyzenei koncerten dallamokra alkotott a művésznő, amely koncertet szintén a vadászkamara fejér megyei szervezete szervezett. A licit teljes összege szintén egy rászorultakat segítő szervezethez, a PIROS-FEHÉR-ZÖLD Alapítványhoz kerül.

Örvendetes, hogy a vadászaton nem csak fejér megyei, hanem a korábbi évekhez hasonlóan más megyéből is érkeztek vadászok, amely azt bizonyítja, hogy sok olyan vadász országszerte, akik tenni akarnak a magyar gyermekekért.

A jótékonysági vadászatot több felajánló mellett a Vadászlap Kft. is támogatta.

Forrás: VL

Megosztás

A szerzőről

Reagálj

*