fbpx

Díjnyertes a Fjällräven

0

A Fjällräven legújabb, meleg időjárásra tervezett túranadrágja, az Abisko Midsummer hozta el a Gold Winner díjat a Münchenben megrendezett Outstanding Outdoor Díjátadón, melyet az Outdoor by ISPO kereskedelmi vásár keretein belül szerveztek.

Az Outstanding Outdoor egy új, a szabadtéri ruházati termékek kiemelkedő minőségét garantáló elismerés. A díj a következő szezon termékeihez nyújt útmutatót a kiskereskedők, újságírók és fogyasztók számára. Miután a független szakmai zsűri áttekintette a 20 kategóriából érkezett 203 pályázatot, az új Abisko Midsummer túranadrágnak ítélte oda a 2019-es Gold Winner díjat a Mountain & Hiking Pants kategóriában.

2020 tavaszán és nyarán a Fjällräven a melegebb időben is tökéletes szabadtéri ruházatra összpontosít – ezek a darabok könnyűek, jobb szellőzést biztosítanak, gyorsan száradó szövetből készülnek és könnyedén csomagolhatók. A Fjällräven most bevezetett Abisko Midsummer túranadrágja az újonnan kifejlesztett G-1000 Air Stretch anyagból készült, mely bevonat nélküli, lazább szövet, mely átengedi a hőt és a nedvességet. A rugalmas szövet elősegíti a szabad mozgást. A könnyű, jól szellőző és könnyedén csomagolható túranadrág remek választás a rövidnadrág helyettesítésére, amikor fontos a teljes láb védelme: legyen szó erős napsütésről, rovarokról vagy durva terepről.

“Nagyon örülünk, hogy Abisko Midsummer túranadrágunk megkapta a Gold Winner díjat. A Fjällräven története eddig hagyományosan nem a meleg, nyári időszakról szólt. Az utóbbi években azonban felismertük, hogy ezen a területen is szükséges fejleszteni és termékeinket a melegebb éghajlatokhoz is igazítani. Ez a díj a bizonyíték számunkra, hogy jó úton haladunk.” – mondta Henrik Andersson, a Fjällräven Innováció és dizájn ágazatának vezetője.

A Fjällrävenről:

1960-ban Åke Nordin alapította meg a Fjällräven céget jelenlegi székhelyén, az észak-svédországi Örnsköldsvikben. Jelenleg a vállalat időtálló, sokoldalú és tartós felszerelései a világ több mint 30 országában elérhetőek. A Fjällräven kínálatában férfi és női outdoor ruházat és kiegészítők, hátizsákok, sátrak és hálózsákok egyaránt megtalálhatóak. A Fjällräven számára kiemelten fontos, hogy az embereket, az állatokat és a természetet egyaránt tiszteletben tartó, felelős vállalatként működjön, és mind több érdeklődő figyelmét felkeltse a túrázás szépségeire. A cég két népszerű outdoor kezdeményezést hívott életre, a Fjällräven Classic-ot és a Fjällräven Polart, mindkét túrán ezres nagyságrendben vesznek részt éves rendszerességgel.

Megosztás

A szerzőről

Reagálj

*