fbpx

Az Év VADÁSZLAP Fotója

0

A kárpát-medence élővilága4-5_jegyzet-jav.indd

Szerkesztőségünk pályázatot hirdet amatőr és profi természetfotósok részére. A beküldött képeket közzétesszük a Magyar VADÁSZLAP Facebook-oldalán és honlapunkon is. Minden hónapban két kép kapja meg a „Hónap fotója” címet. Egyrészt az, amelyre a Facebook-oldalunkon a legtöbb „like” érkezik, másrészt az, amelyet egy elismert természetfotós választ ki az adott havi kollekcióból. Az egész éven át tartó pályázat abszolút győztes felvételét a „Hónap fotóiból” (12 közönség- és 12 zsűridíjas) egy háromtagú, szakmai bírálóbizottság választja ki. A legsikeresebb képek megjelennek az újságban is! Az abszolút győztes címet elhódító felvétel készítője a Nikon CEE GmbH Magyarországi Fióktelepe által felajánlott értékes díjban részesül, melyet a 2021. évi FeHoVa-n fogunk átadni.

A táj- vagy vadfotókat (melyek egyaránt ábrázolhatnak kárpát-medencei védett és vadászható fajokat is) minimum 3 megabájtos JPG formátumban kérjük a fotopalyazat@vadaszlap.hu e-mailcímre elküldeni. Egy pályázó havonta maximum öt képpel nevezhet!

Az első nyertes a 2020 márciusi lapjába fog bekerülni, nevezési határidő 2020 január 31, a képekre közönségszavazatot leadni február 1-20-ig lehet. Szakmai zsűrizésben a segítségünkre lesz Németh Bálint, akinek a portréját 2019 szeptemberi lapunkban olvashatják.

Három királyfi_gím másolata

Fotó: Németh Bálint

 

Megosztás

A szerzőről

Reagálj

*