fbpx

Születéshó

0

A Magyar VADÁSZLAP szerkesztőségében könnybe lábadó szemmel örültünk, mikor először láttuk, hogy 30 éves születésnapunkra Világkiállítást rendeznek!

No, de félre a tréfát, mert ennek a számnak már a fele sem lenne az egy szaklap történetében: a harmadik dekádot zárjuk a lap történetében! Ezért is tettük a címlapra a mi ajándékunkat a vadnak, kifejezvén: eddig is őket szolgáltuk, s eztán sem lesz másként. A különleges lapszám különleges anyagot is kapott, amit csak erre a hónapra hoztunk be, hogy egy kicsit még kézzelfoghatóbbá tegyük az elmúlt évtizedeket.

De hogy a tartalomról is szó essen! A 16 oldalas szakmai mellékletünk ezúttal a céltávcsövek útvesztőjében kalauzol el titeket, amiket a különféle technikai felszereléseket felvonultató rovataink koronáznak meg egy Tikka-puskával, hangalapú vadkárelhárítással és két Blaser sörétespuska összehasonlításával.

A születésnap alkalmából visszatekintünk a vadászsajtó elmúlt több mint száz évére, a mi harmincunkra és bemutatkozik a teljes gárda, akik a lapot készítik és akik sosem hagytak minket cserben.

A Vadbiológia rovatunk is hasonlóan bőséges, írtunk a csoportképzésről, amely az ősz beköszöntével egyre aktuálisabb, de feszegettük a hibás gímagancsok okait és múltját is.

Mindent mi sem árulhatunk azonban el; jó olvasást kívánunk!

(A magazinban található csekk egy könnyebbség az előfizetések meghosszabbítására. Érdemes előfizetni, hiszen mindig rendkívül értékes ajándékokat sorsolunk ki azok között, akik egy évre előfizetnek nálunk!)

Megosztás

A szerzőről

Reagálj

*