fbpx

Július

0

A nyár delelőjén keresve sem találnánk jobb útitársat a forró napokra, mint a Vadászlap, ami hűs pagonyokba viszi az olvasót, hogy új tájakat járjon be, új élményeket szerezzen.

Ezt az utazást kezdjük meg Ugray Tamással, akinek hihetetlenül nehéz, háborúval, ’56-tal és kommunista elnyomással terhes élete ellenére mégis igazszívű, világjáró vadász lett.

Az év eddigi legmelegebb hetei jönnek, ezért a jégágakat vesszük górcső alá, hiszen nem mindegyik az, amelyiket annak gondoljuk!

A vadászkamara új támogatása miatt talán egy kicsit fellélegezhetnek a hivatásos vadászok, de mennyire? Farkas Tibor a már jól ismert különutas véleménye ezúttal sem maradt a fiókban!

Ha pedig a vadőröknél járunk, a vad szolgálata elmaradhatatlan a lapjainkról, ezért most egy vadonatúj technológiát hoztunk el: hőkamerás drónnal történő gidamentésről egy terepi beszámolót!

Aki szereti a fegyvereket, ezúttal igazi kánaánra talál a hasábjaink között: alpesi néppuska, jubileumi Sako és egy különleges bull-pup flinta!

Aratás? Akkor irány a tarló! Na, de mivel? Melyik a legjobb dúvadas kaliber? Megfejtjük!

Ebben a melegben hidegebb éghajlatra vágysz? Akkor elviszünk Skóciába, Finnországba, Svédországba és a fagyhatár feletti vadűzés birodalmába!

Magadra vess, ha ezt mind kihagyod! Közel 70 oldal élmény vár az újságárusoknál!

Megosztás

A szerzőről

Reagálj

*