fbpx

Augusztus

0

Elérkezett a nyár utolsó hónapja. A nyaralások java még hátra van, csak úgy, mint az őzbak vadászati idényének legszebb időszaka, az üzekedés – persze van, ahol ez már tart. Mi pedig mint mindig, a vadász- mellé olvasmányélményeket hozunk nektek!

Nagy port kavart a János Kórház mellett terítékre hozott néhány süldő ügye. Számunkra elsődleges a hiteles tájékoztatás, ezért megkerestük magát az elejtőt, akivel egy nagyinterjú keretében beszélgettünk!

Az aszály jelenleg hazánk egyik legégetőbb problémája, és a vad sem kivétel az ínséges idők alól, ezért több cikkben is foglalkozunk azzal, hogyan tudunk hathatósan segíteni.

Ezek mellett végig vesszük az utánkeresést – ami miatt címlapunkon is véreb van a teríték mellett – elkalandozunk a vadásznyelv világába, és a Károlyi-család életébe is bepillantást nyerünk.

Aki technikára vágyna, az is talál bőven olvasnivalót! Az épp szankcionált ólomlövedékektől kezdve a Blaser új távcsövén át, még Han Solo pisztolya is a hasábjainkra került, csak úgy, mint a valaha készült egyik legszebb amerikai vadászpuska.

És ez még messze nem minden!

Megosztás

A szerzőről

Reagálj

*